Search

Cara Delevingne odlazi iz svijeta mode

Cara Delevingne odlazi iz svijeta mode

Konačna odluka


Image: buro247.ru

U posljednje vrijeme mladoj Cari svijet glume toliko se svidio da je odlučila svoju manekensku karijeru zamijeniti glumačkom. Sa svoje 22 godine uspjela je iznositi revije kuća Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney i Chanel, a sad je došlo vrijeme da pokori i filmsku industriju

Cara Delevingne odlučila je unijeti velike promjene u svoj život i ozbiljno se posvetiti glumačkoj karijeri. Čini se kako mlada i energična Cara više ne uspijeva pomiriti svoje dvije karijere – snimanje filmova oduzima joj puno slobodnog vremena i iziskuje predanost pa stoga odluka o napuštanju jedne nauštrb druge karijere nije toliko iznenađujuća. Tako je Cara i raskinula ugovor sa svojom modnom agencijom Storm Models, a njezin je profil uklonjen sa službene stranice. U svom posljednjem intervjuu za časopis Vogue Cara je izjavila kako je glumački posao istinski ispunjava. Posebno joj se sviđa rad na razvoju karaktera, jer je, prema njenim riječima, za razliku od manekenskog posla koji predstavlja iluziju stvarnosti, zapravo realan. 

Prisjetimo se, Cara Delevingne je svoju glumačku karijeru započela 2012. godine manjom ulogom u filmu "Ana Karenjina", a do danas je snimila filmove "Lica anđela" i "Gradovi na papiru". A gledat ćemo je i u filmovima "Pan", "Londonska polja", "Tulip Fever", "Suicide Squad" i Bessonovom "Valerian and the City of a Thousand Planets".

Related articles

Buro 24/7 Selection

više