Search

Carine Roitfeld je nova heroina projekta Mytheresa.com

Carine Roitfeld je nova heroina projekta Mytheresa.com

Ikona stila u komadima s potpisom Toma Forda


Image: buro247.ru

Glavna urednica časopisa CR Fashion Book i poznata modna ikona, Carine Roitfeld, sudjelovala je u editorialu za online dućan luksuznom odjećom Mytheresa.com

Tim luksuznog online butika Mytheresa.com odavno je maštao o suradnji s Carine Roitfeld kao zaštitnim lice njihova projekta Mytheresa.com Women. "Kao prvo, Carine je ikona stila. Kao drugo, ona je pravi profesionalac kad je o poslu riječ: deset je godina vodila francusku verziju Voguea, a danas je glavni urednik vlastitog časopisa CR Fashion Book (i njegove muške inačice koja izlazi ovog rujna). A kao treće, Roitfeld je divna žena i majka dvoje djece i bliska prijateljica brojnih slavnih dizajnera, pa tako i Toma Forda", kazala je PR menadžerica web dućana Mytheresa.com.  

U nastavku pogledajte kako je nastao ovaj zanimljivi editorial i doznajte što je slavna modna urednica izjavila u kratkom intervjuu. Dosad su u sličnim projektima s Mytheresa.com dućanom sudjelovale poznate dame poput Alexe Chung, Clemence Poesy, Diane Kruger i Brooke Shields. Sva odjeća koju Carine nosi povodom ovog editoriala naći će se u online trgovini od danas, 29. srpnja.

Carine Roitfeld je nova heroina projekta Mytheresa.com (фото 1)

Carine Roitfeld je nova heroina projekta Mytheresa.com (фото 2)

Carine Roitfeld je nova heroina projekta Mytheresa.com (фото 3)

Carine Roitfeld je nova heroina projekta Mytheresa.com (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više