Search

Carine Roitfeld kreirat će kolekciju za Uniqlo

Carine Roitfeld kreirat će kolekciju za Uniqlo

Linija LifeWear


Image: buro247.ru

Brend Uniqlo objavio je suradnju s Carine Roitfeld, jednom od najpoznatijih persona francuske mode. Globalna direktorica Harper's Bazaara i pokretačica časopisa CR Fashion Book za japansku kuću Uniqlo kreirat će kolekciju od 40 komada

Brend Uniqlo je nakon uspješne suradnje s Inès de La Fressange odlučio udružiti snage s još jednom Francuskinjom, a ovaj put riječ je o Carine Roitfeld. Bivša urednica francuskog Voguea, pokretačica časopisa CR Fashion Book i globalni modni direktor Harper's Bazaara svom popisu projekata može pridodati i kreiranje vlastite kolekcije za japanski brend Uniqlo. 

Rezultate suradnje vidjet ćemo krajem listopada, kad bi kolekcija trebala izaći u prodaju zajedno s kolekcijom koju je za Uniqlo kreirao Christophe Lemaire. O kolekciji Roitfeld za Uniqlo zasad nije poznato previše detalja, ali doznali smo da će biti lansirana u sklopu linije Uniqlo LifeWear, što znači da nas očekuje mnoštvo nosivih komada za svaki dan, te da će se sastojati od 40 komada, uključujući jakne i kapute. 

"Raditi za Uniqlo za mene je bio prekrasan izazov", komentirala je suradnju Roitfeld. "Udaljila sam se od odjeće koju sama nosim, nastojeći kreirati kolekciju koja će se svidjeti svim ženama. Trudila sam se dizajnirati idealnu žensku odjeću u kojoj će se žene osjećati posebno."

Related articles

Buro 24/7 Selection

više