Search

Čarobna Pepeljugina vjenčanica s potpisom Sandy Powell

Čarobna Pepeljugina vjenčanica s potpisom Sandy Powell

Za Disneyev film u kojem će Pepeljugu utjeloviti Lily James


Image: buro247.com/me

Editorial časopisa Vanity Fair otkriva vjenčanicu koja će se pojaviti u novoj filmskoj ekranizaciji kultne bajke o Pepeljugi

Ovog je tjedna Pepeljuga potpuno zavladala medijima, pa smo tako početkom tjedna saznali za novu bajkovitu kolekciju omiljenog kozmetičkog brenda M.A.C koja je inspirirana likom Pepeljuge, a najveći dizajneri cipela poput Nicholasa Kirkwooda, Charlotte Olympije i kuće Jimmy Choo predstavili su svoje interpretacije kultne staklene cipelice.  

Danas vam donosimo prve vizuale vjenčanice u kojoj će se zvijezda serije Downton Abbey, Lily James, pojaviti u ulozi Pepeljuge u novoj Disneyevoj ekranizaciji popularne bajke. Raskošna haljina djelo je nagrađivane kostimografkinje Sandy Powell koja je za modernu Pepeljugu osmislila raskošnu kreaciju u nježnoj boji pudera ukrašenu finim floralnim vezom i elegantnim lađa izrezom. "Kreiranje vjenčanice za mene je bio pravi izazov. Umjesto dizajniranja raskošne balske haljine, odlučila sam napraviti nešto potpuno drugačije, ali jednostavno. Vjenčanicom sam htjela postići efekt efemernosti i nježnosti pa smo se odlučili na varijantu uskog korzeta iz kojeg se širi dugačka krinolina", kazala je dizajnerica. Rezultat je prekrasna kreacija dostojna princeze kao što je Pepeljuga.  

Čarobna Pepeljugina vjenčanica s potpisom Sandy Powell (фото 1)  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više