Search

Casadei kolekcija cipela najavila novu odiseju

Casadei kolekcija cipela najavila novu odiseju

Inspiracija, kreativnost i strategija

Image: PR

Spoj prošlosti i sadašnjosti na jedan posve novi način predstavila je talijanska kuća Casadei

Novo poglavlje u vrhunskoj talijanskoj kući Casadei započelo je kolekcijom cipela koja gleda ispred trendova i isprepliće grafičke elemente, ukrase i jarke boje kreirane za urbane žene koje ljube eklektičan stil. Za žene koje žele više od trendova. A pravila su srušena i na tržištu, te će cipele doći u dućane samo 20 dana nakon najave kolekcije.

Poznati volumen Casadei cipela ovaj put je dobio malo mirniju minimalističku formu. Podsjeća na interijer kalifornijske vile Franka Lloyda Wrighta. Čiste linije i sjajni materijali u kombinaciji s prirodnim, savršen su simetrični balans. Rokerskom modelu u koži pitona svjetlucava ogledalca dodaju sjaj.  

Tibetansko narančasta, kinesko plava te crna i bijela boja miksaju se na peep toe sandalama, gležnjačama i salonkama. Sofisticirana, senzualna priča vrti se oko gležnja. Dodir 60-ih godina u kombinaciji s filmom "Odiseja u Svemiru" ispunjavaju želje moderne žene. Spajajući prošlost i sadašnjost bez ograničenja, ova modna kuća stvorila je revolucionarnu dinamiku u kolekciji, a ove ljepotice naći će se u dućanima koncem listopada.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više