Search

Četverogodišnja Mayhem dizajnirala dječju kolekciju za J.Crew

Četverogodišnja Mayhem dizajnirala dječju kolekciju za J.Crew

Malena Mayhem ostvarila prvi veliki dizajnerski uspjeh


Image: Buro247.ru

Najmlađa modna blogerica na svijetu, 4-godišnja Mayhem, koja je postala poznata nakon što je od papira rekreirala lookove s crvenog tepiha, sada sudjeluje u kreiranju dječje kolekcije brenda J.Crew

Brend je svoju pažnju na dječju modu i mladu "dizajnericu" usmjerio još početkom godine kad je Mayhem osvanula diljem internetskih portala u svojim papirnatim kreacijama koje su ponavljale one s crvenog tepiha. Sa svojom majkom, koja je aktivno sudjelovala u kreiranju haljina, koristile su ipak jeftinije materijale poput papira za zamatanje, dijelova stare odjeće, ljepljive trake, svilenih traka i perja.

Četverogodišnja Mayhem dizajnirala dječju kolekciju za J.Crew (фото 1)

Suradnja na kolekciji Crewcuts brenda J.Crew počet će s kreiranjem devet lookova te obuće i modnih dodataka, a cijenom će svi biti vrlo prihvatljivi. Iz sjedišta brenda su izjavili kako je posjet malene Mayhem studiju prošao odlično jer je pomoću najjednostavnijih materijala - papira, traka i šljokica - osmislila realistične modele.

Četverogodišnja Mayhem dizajnirala dječju kolekciju za J.Crew (фото 2)Četverogodišnja Mayhem dizajnirala dječju kolekciju za J.Crew (фото 3)Četverogodišnja Mayhem dizajnirala dječju kolekciju za J.Crew (фото 4)Četverogodišnja Mayhem dizajnirala dječju kolekciju za J.Crew (фото 5)

Četverogodišnja Mayhem dizajnirala dječju kolekciju za J.Crew (фото 6)

više