Search

Chanel predstavio klasičnu kolekciju s modernim zaokretom

Chanel predstavio klasičnu kolekciju s modernim zaokretom

Chanel za novu generaciju


Image: buro 247.ru,

Jutros je Karl zaobišao aerodrome i popularne supermarkete te je svoju novu kolekciju predstavio u prekrasnom muzeju Grand Palais kojeg su krasile tek pozlaćene stolice i pista dugačka osam metara

Karl Lagerfeld uspio je prenijeti energiju couture salona iz davnih 50-ih godina kao i početnu viziju Mademoiselle Chanel. Otmjeno, odmjereno, i s dozom zaigranosti prikazao je sofisticiranu i damsku kolekciju u kojoj nije bilo previše mjesta za ekstravaganciju iz njegovih prijašnjih modnih igra. Ružičasti kompleti od tvida, vunene dugačke haljine s rupama obrubljenim metalom i karirana odijela, začinjeni su tek pokojim komadom u metaliziranim tkaninama i raskošnim "baletnim" haljinama od šifona. 

Svaki moderni look imao je klasični starinski štih bilo u obliku niski bisera ili sjajnih predimenzioniranih gumbi na jaknama. Rekli bismo da je to što smo vidjeli Chanel za nove generacije i beskrajno prilagođen uličnom stilu. Proštepane bomber robusne jakne u pastelnim bojama imaju laganu dekonstrukciju ramena i bez obzira na to izgledaju vrlo elegantno, a čipkaste haljine bogate volanima stvorene su za prave romantičarke. Stroge čizme ravnog potplata krasi tek vrpca oko gležnjeva koja izgleda kao da ih spaja iz dva dijela i prekrasni retro upečatljivi šeširi jedini su detalji koji su upotpunili ovu klasičnu kolekciju s modernim zaokretom. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više