Traži

Chanel predstavio kolekciju Métiers d'Art Pariz-Rim

Chanel predstavio kolekciju Métiers d'Art Pariz-Rim

Spoj Rima i Pariza


Fotografija: buro247.ru

Povratak korijenima za Chanel u Rimu, jer malo tko zna koliko je povijest pariške modne kuće bila vezana uz talijansku metropolu

Chanel kakav se pamti. Tako je izgledala jučerašnja predjesenska revija francuskog modnog diva. Nije nedostajalo čipke, koja je savršena nadopuna trenutnom viktorijanskom trendu. U cijelosti zamišljena kao filmska scena, ova revija priuštila je, kao i sve Chanelove, istinski modni doživljaj. Osim klasične čipke, malo bisera, dosta tvida i viktorijanskih bluza (koje su ovaj put nosili muški modeli), Karl Lagerfeld u ovu je monokromatsku priču ubacio i malo boje koja dolazi u nijansama cigle i bordo, viđene u kombinaciji s kožnim odjevnim komadima. Jaki smokey eye na očima dolazi kao suprotnost romantičnim čizmicama i gležnjačama ukrašenim biserima, a kao prijelaz između rock i romantične priče tu su haljine-spavaćice i večernje haljine s dodatkom kratkih pelerina.

g

Malo zimskog ugođaja priuštio je alpski uzorak u cijelosti interpretiran na vunenom kompletu džempera i vunenih hlača. Defile je bio rezerviran za Karla i malenog Hudsona Kroeniga, najmlađeg Chanelova manekena, koji je savršeno zaokružio šarmantnu rimsku priču.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor