Search

Chanel slavi svoju najpoznatiju torbu na ulicama Pariza

Chanel slavi svoju najpoznatiju torbu na ulicama Pariza

Tekst: BURO.


Postoje torbe i torbe. Chanel torbe su statusni simbol, komad koji se prenosi s generacije na generaciju i koji ne gubi na vrijednosti, štoviše. Danas na svojoj staroj Chanel torbici možete zaraditi ako ste je dobro očuvali i pronašli kupca koji želi posjedovati ovaj vrijedan dio modne povijesti. Jedna od najpopularnijih torbi svih vremena je klasični flap 2.55 model koji je osmišljen 1955. godine, od strane osnivačice kuće Gabrielle Chanel. Onda je na scenu stupio legendarni Karl Lagerfeld koji je ovom klasičnom modelu dao novi look i torba je postala model Chanel 11.12. najprodavaniji model kuće i zaštitni znak koji su mnogi pokušali kopirati. 

Chanel slavi svoju najpoznatiju torbu na ulicama Pariza (фото 1)

U svojoj ponudi Chanel danas ima bezbroj varijacija na ovaj model. Možete ih pronaći u svim veličinama, a trenutno su najpopularnije minijaturne koje sigurno viđate po Instagramu na profilima Influencerica. U čast ove ikoničke torbe je snimljena nova kampanja i to prigodno na ulicama Pariza. Glavne zvijezde su dobro poznate Chanelove ambasadorice Anna Mouglalis, Rianne van Rompaey, Imaan Hammam, Louise de Chevigny i Zoé Adjani, a iza objektiva su se našli Inez i Vinoodh.

Chanel slavi svoju najpoznatiju torbu na ulicama Pariza (фото 2)

Ovo je Chanelov hommage torbi koja je postala zaštitni znak ove kuće koliko i jaknica od tvida, i ako je jedan komad zaslužio da zasja samostalno, to je bez sumnje Chanel 11.12

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više