Search

Chanel ulazi u svijet online trgovine

Chanel ulazi u svijet online trgovine

Već 2016. godine


Image: buro247.kz

Glavni direktor tvrtke Chanel, Bruno Pavlovsky, izjavio je kako će Chanel proizvodi uskoro biti dostupni za kupnju putem internetskih stranica

Prije dva dana glavni je direktor kuće Chanel, Bruno Pavlovsky, na njujorškoj reviji Karla Lagerfelda Métiers d'Art Paris-Salzburg, izjavio kako će krajem 2016. godine Chanel započeti s prodajom putem interneta. Osim toga, pojedine web trgovine bit će posvećene i trima pripadajućim brendovima tvrtke Chanel: Causse, Maison Michel i Barrie Knitwear, koji će biti dostupni već krajem ove godine. Zasad nije poznato koji će se dio asortimana kuće Chanel prodavati putem interneta. 

"Ovo nipošto nije promjena politike brenda. Ovo je razvojni put kojim smo krenuli kako bismo svojim klijentima pružili što bolju uslugu. Znamo da oni ponekad ne žele odlaziti u kupovinu odjeće u butik, već žele jednostavniji oblik kupovine. Točno znaju što žele, a mi smo im dužni to i omogućiti. One uključuju više usluga putem interneta, koje podrazumijevaju mnogo više od puke komercijalne internetske trgovine", izjavio je glavni direktor Chanela.   

Related articles

Buro 24/7 Selection

više