Search

Chic kampanja brenda eNVy Room

Chic kampanja brenda eNVy Room

Jesen/Zima 2016./2017.

Urednik: A.P.


Image: Šime Eškinja

Poznati dizajnerski studio nastavlja suradnju s fotografom Šimom Eškinjom

eNVy room žena ove jeseni i zime nosi hlače ¾ dužine, bogate volane, leopard uzorak, metalik boju i zvonolike rukave. Jaki statement komadi kao što su suknja A kroja crvene boje od eko krzna, kao i bijela pamučna košulja predimenzioniranih volana učinit će ove jeseni da ne prođete nezapaženo. Ova raskošna kolekcija može se podijeliti na više međusobno povezanih grupa koje savršeno funkcioniraju kombinirajući ih zajedno. Viktorijansko doba, sedamdesete, pa čak i reference na neke starije eNVy room kolekcije poslužile su kao inspiracija i zadale smjer cijele linije za sezonu koja nam dolazi. Lajt motiv su vezene crvene ruže koje se u kombinaciji sa crno-bijelim prugama referiraju na eNVy room kolekciju za proljeće ljeto iz 2013 godine. Velika se pedantnost posvetila detaljima koji daju točku na i cjelokupnom dojmu.

envy room

Slatke kragnice sa crnim mašnicama iz kojih nježno izviruju volani asocirajući na viktorijansko doba i retro kaputić od leopard printa koji skidanjem kragne daje dnevni štih, a dio su ove eklektične kolekcije koja je kao stvorena za urbanu damu. Cijela linija je zaogrnuta velom damskog chica koji osvaja bezvremenskim šarmom, a dio je rukopisa koji eNVy room iznova uspješno gradi i potvrđuje.

envy room

Večernje haljine izrađene su od prozirnog tila ispod kojeg se nosi retro donje rublje i guste samostojeće čarape. Tu su i haljine koje su izrađene od metalik svilenog lamea, viskoznog kadija, macrame čipke i perforirane eko kože. Cijelu kolekciju prate nove torbice koje ove sezone dolaze u bež i crvenoj boji, a posebno je zanimljiva torba u bikoloru crvene i crne boje s ručkama izrađenim od čipke koje se mogu mijenjati sukladno outfitu.

envy room

envy room

 

Kolekcija: jesen/zima 16/17, Fashion.hr
Fotografija: Šime Eškinja
Šminka: Sanja Agić
Kosa: Frizerski studio COOL
Modeli: Ana Vukelić, Katarina Skelin, Hana F. Mlakar, Talia

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više