Search

Chic pamučne haljine, romantične bluze i mini suknje s perjem u novoj mini kolekciji brenda A'Marie

Chic pamučne haljine, romantične bluze i mini suknje s perjem u novoj mini kolekciji brenda A'Marie

Tales Of Spring

Urednik: A.P.


Image: Senja Vild

Kada bi Anamarija Brkić mogla ispričati samo jednu priču o proljeću ispričali bi je kroz poletnost, svježinu i energiju kojom ovo godišnje doba zrači. Upravo na toj ideji počiva nova mini proljetna kolekcija brenda A'Marie simbolično nazvana Tales Of Spring. U njoj se isprepliću lako nosive opuštene siluete i to kroz fina pletiva od pamučnog konca, haljine od rupičastog pamuka, vječni traper izvezen motivima cvijeća, delikatno perje koje je u funkciji chic detalja i udobni lan koji je jedan od najugodnijih prirodnih materijala u proljetnim i ljetnim mjesecima.

amarie
Fluidnost krojeva prati profinjena paleta boja koja se proteže od klasične bijele, boje pijeska, svijetlo sive do zemljanih tonova koji su izuzetno podatni za kombiniranje. Izbjegavanjem klasičnih šarenih proljetnih uzoraka dizajnerica kreira minimalističku podlogu za svaku ženu koja će pojedinom komadu iz kolekcije dati svoj pečat: "Moje klijentice su najbolje promotorice A'Marie brenda. Na njima uvijek vidim kako nešto što sam dizajnirala dobiva sasvim novi život i osobnost, što je primamljiva polazišna točka za mene kao dizajnera. U novoj kolekciji tako imamo niz komada koji se mogu kombinirati zajedno za "total look", ali savršeno funkcioniraju kao zasebni odjevni predmeti s kojima će svaka žena ispričati njoj svojstvenu modnu priču". kazala je Anamarija Brkić.

amarie

Mekane bluze, haljine opuštene siluete, kombinezoni i predimenzionirane pismo torbe u nježnoj nijansi pijeska, kao i modeli od fine pamučne čipke prizivaju moderni romantizam, dok delikatno perje koje se pojavljuje kao detalj na mini suknji od veganske kože, porubima pletiva i predimenzioniranim naušnicama u ovu priču unosi dozu sofisticirane elegancije. Gumbi kao detalj u ovoj kolekciji imaju funkcionalnu i dekorativnu namjenu. Aplicirani su na svilene haljine, i na baloner mekane siluete i to bočno po dužini kaputa čime je dizajnerica napravila moderan zaokret na ovom klasiku ženskog ormara.

 
Kao zaštitno lice mini kolekcije "Tales of Spring" pojavljuje se Iva Radić koja svojim stilom i energijom simbolizira A'Marie ženu: "Ivu izrazito cijenim kao jednu samostalnu, jednostavnu i nadasve uspješnu ženu. Imamo finu sinergiju i uvijek mi je zanimljivo vidjeti kako u svaki komad s mojim potpisom unese nešto svoje" kazala je Anamarija Brkić.

Ova mini kolekcija je uvod u sezonu proljeće/ljeto 2019. u kojoj dizajnerica planira prezentirati niz novih komada kroz manja i ekskluzivnija lansiranja. Kao najavu tog proljetnog koncepta, u veljači je predstavila liniju majica "New Classics" koje se idealno nadopunjuju s ovom mini kolekcijom i zajedno čine jednu stilski zaokruženu priču koja će svoje nastavke dobiti u narednim mjesecima..

amarie

amarie

amarie

amarie

amarie

amarie

Kolekcija je dostupna na www.amarie-fashion.com i u A'Marie dućanu (Gundulićeva 19, Zagreb). Za svakodnevne informacije o brendu i aktivnostima pratite Instagram profil @amarie_official

Credits:
A'Marie S/S 2019. "TALES OF SPRING"
Photo: Senja Vild
Model: Iva Radić
Makeup: Simona Antonović
Hair: Teuta Mesaroš

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više