Search

Chloé, cruise kolekcija 2016.

Chloé, cruise kolekcija 2016.

Buntovna romantika


Image: buro247.ru

Naslanjajući se na temu 70-ih, Clare Waight Keller predstavila nam je novu međusezonsku kolekciju za kuću Chloé, koja je romantična i buntovna u isto vrijeme – dugačke haljine sa senzualnom čipkom, leopard print i sportska ležernost

Kreativna direktorica kuće Chloé, Clare Waight Keller, u svojoj je novoj cruise kolekciji uspjela spojiti hipi duh 70-ih s rock estetikom i buntovnošću ulične kulture. Unatoč mogućim stilskim neslaganjima ovih subkulturnih strujanja, kolekcija je izvedena u sasvim neočekivanoj harmoniji. Višeslojne lepršave haljine s aplikacijama od guste čipke prekrasno se stapaju s prošivenim jaknicama koje kao da su upravo kradomice posuđene iz muškog ormara; hlače sa širokim nogavicama i sportske bomber jakne s ušivenim leopard uzorcima u kombinaciji s košuljama i haljinama istog životinjskog printa savršeno zaokružuju taj neobuzdani životinjski duh, isprepleten s nježnom i plahom romantičnošću.

Kao i uvijek, kolekcija je kao stvorena za ljetne festivale – našlo se tu džempera krupnog i grubog veza i traper kombinezona, koji će posebno oduševiti ljubiteljice rock chica i boho estetike. Idealna kolekcija za ljetnu opuštenost koja se sama od sebe nameće, bez pretjerivanja i bogate dekoracije. Uostalom, mogu li se ovi sjajni komadi ikako ljepše stilizirati nego što nam predlažu iz kuće Chloé?

Related articles

Buro 24/7 Selection

više