Search

Cindy Crawford izdaje memoare povodom svog 50. rođendana

Cindy Crawford izdaje memoare povodom svog 50. rođendana

Okrugla brojka legendarnog supermodela


Image: Buro 24/7 Rusija

U veljači 2016. godine Cindy Crawford napunit će 50 godina, a povodom te okrugle brojke slavni će supermodel izdati zbirku memoara u kojima će se osvrnuti na teškoće stvarnog života u svijetu glamura i mode

Nakon uspješne i uzbudljive karijere supermodel Cindy Crawford odlučila se na dulje vrijeme smiriti i posvetiti obitelji. Sada je vrijeme za njezin veliki povratak, a vjerojatno ne postoji bolji razlog od 50. rođendana koji će proslaviti u veljači iduće godine. Po prvi puta Cindy će se osvrnuti na vječne probleme modela te silne pritiske tog svijeta kroz koje je prošla.

I da, ti problemi uključuju pitanje težine jer Cindy nikada nije bila tipična mršavica. "Nažalost nisam bila jedna od onih koja je mogla jesti što god je htjela. U jednom sam trenutku rekla samoj sebi: Ne želim jesti kruh i šećer! I odlučila sam biti dosljedna tome. I moram priznati da je ponekad išlo lako, a ponekad sam se jako mučila sa samokontrolom", rekla je Cindy o svom iskustvu supermodela.

U jednom od poglavlja knjige osvrnula se i na utjecaj slavnog fotografa Richarda Avedona. On je bio taj koji ju je nagovorio da odustane od pretjerane mršavosti i "nabaci" koju kilu. A to je ona Cindy koju prepoznajemo kao prekrasnu i koju su časopisi i slavni modni brendovi angažirali za svoje kampanje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više