Search

Cipele s likom Malaca kakve nosi Sandra Bullock prodane na aukciji

Cipele s likom Malaca kakve nosi Sandra Bullock prodane na aukciji

10 pari za 84 850 dolara


Image: Buro247.ru,
Getty/Guliver

Sandra Bullock je na online aukciji, koja se odvijala na stranici Charitybuzz.com, ponudila 10 pari cipela koje je, inspiriran likom Malaca, dizajnirao Rupert Sanderson. Svaki je par osobno potpisala sama glumica

Prije mjesec dana na premijeri animiranog filma "Malci" u Los Angelesu glumica Sandra Bullock zabljesnula je u crnoj haljini koju je kombinirala s neobičnim cipelama iz kolekcije modnih dodataka "The Minions Bello Yellow Collection", koju su zajedničkim snagama osmislili Rupert Sanderson, Giles Deacon, Piers Atkinson, Criminal Damage i Tatty Devine.  Već je tad glumica, koja u animiranom filmu glas posuđuje zlici Scarlet Overkill, najavila aukciju na internetskoj stranici Charitybuzz.com na kojoj će ponuditi 10 pari cipela s likom Malaca čiji dizajn potpisuje Rupert Sanderson.

Cipele s likom Malaca kakve nosi Sandra Bullock prodane na aukciji (фото 1)

Nakon dvotjedne aukcije cipele su konačno pronašle svoje vlasnike i to za iznos od 42 425 dolara. Glumica je taj iznos najprije udvostručila i zatim ga donirala neprofitnoj organizaciji Art + Practice koja predstavlja obrazovnu platformu za mlade i perspektivne umjetnike. Humanitarnom akcijom prikupljeno je ukupno 84 850 dolara. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više