Search

Crna, bijela, žuta i animalni print vode glavnu riječ u novoj Mango kolekciji

Crna, bijela, žuta i animalni print vode glavnu riječ u novoj Mango kolekciji

#MangoNewNow

Tekst: D.D.


Image: Mango.com

Danas su na stranicama španjolskog high street brenda Mango osvanule nove fotografije djela kolekcije za nadolazeću sezonu. Po svemu sudeći, jesen će nam proteći u znaku crne i bijele boje s naglascima žute i animalnog printa. Stilizirani uzorci zebre i leoparda pojavljuju se na haljinama, suknjama, pa čak i pletenim puloverima, a iz ljetne garderobe u jesensku prijeći će i gingham print.

Crna, bijela, žuta i animalni print vode glavnu riječ u novoj Mango kolekciji (фото 1)

Uz midi suknje kombiniraju se nabrane čizme sa širokom sarom te špic štikle sa zanimljivom potpeticom. French looku pridonose kožnate parke te kape od samta te tanki rebrasti puloveri. Neki od komada koji posebno privlače pažnju su bijele palazzo hlače s kontrastnim šavom koje dolaze u kompletu s kratkom jaknom. Bijeli oversized puloveri čine kontrast crnim komadima te onima prekrivenima printom zebre, a u istoj se ulozi pojavljuju i žuti komadi te zlatni nakit.

Crna, bijela, žuta i animalni print vode glavnu riječ u novoj Mango kolekciji (фото 2)

Što se modnih dodataka tiče glavni aduti su isti kao i u ovoj sezoni - nose se mikro i bucket kožnate torbice te široko remenje. Uglađeni komadi od kvalitetne vune, finog pamuka, samta i satena s potpisom Manga jedan su od razloga zašto jedva čekamo jesen. U galeriji pogledajte dio ponude kaputa, hlača, suknji, kombinezona i asesoara koje ćemo nositi u nadolazećoj sezoni.

  

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više