Traži

Cruise kolekcija brenda A'Marie donosi romantične komade za ljeto

Cruise kolekcija brenda A'Marie donosi romantične komade za ljeto

Komade iz kolekcije nosi Nina Mia Čikeš


Fotografija: PR

Brend A'Marie predstavlja novu cruise kolekciju u kojoj su okupljeni romantični komadi za ljeto koje možete nositi od jutra do mraka

Dnevni izlasci koji se pretvaraju u večernje te jutra koja počinju u opuštajućoj tišini su ljetni trenuci koje dočaravaju komadi iz nove A'Marie cruise kolekcije idealne za godišnji odmor. Haljine dolaze u nježnim nijansama pastelno ružičaste, boji kože i boji pistacija, s povremenom pojavom cvjetnom printa. Kada govorimo o detaljima prisutni su volani koji otkrivaju ramena, šarene tanke vezice u bojama s pomponima ili točkastim printom. Tako cvjetna kratka haljina s volanom dolazi s bijelim čipkastim rubom te ukrasnom špagicom koja ukrašava leđa dok dugi čipkasti modeli mogu funkcionirati kao izbor za plažu preko kupaćih kostima, ali i kao raskošne večernje haljine. Mini modeli s cvjetovima izbor su za opuštene ljetne večeri, a maksi modeli, poput onog od svile u boji kože, savršeni su i nezamjenjivi za svečane prigode.

Kolekciju je na Krku snimila Maja Kljajić, u ulozi modela našla se Nina Mia Čikeš, za šminku je zaslužna Mirta Pejić, a za kosu Mijo Majhen. U nastavku pogledajte kako izgleda nova A'Marie cruise kolekcija.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više