Search

Cruise kolekcija kuće Fendi 2016. u maslinastim tonovima

Cruise kolekcija kuće Fendi 2016. u maslinastim tonovima

Boje jeseni kao inspiracija


Image: buro247.com/me

Otkrijte što vam kuća Fendi predlaže u novoj cruise kolekciji za 2016. Očekuju vas prekrasne maslinaste nijanse izvedene u lepršavim ženstvenim, ali izuzetno moćnim kreacijama...

Predstavljamo vam lookbook cruise kolekcije kuće Fendi za 2016. u kojem ćete pronaći upečatljive i pomalo neobične prigušene nijanse narančaste i maslinaste tonove koji će savršeno obojiti jesenske dane. Ženstvena i senzualna, a istovremeno moćna, ova kolekcija oduševit će sve ljubiteljice haljina s tregerima ili kragnicama i precizno rezanih suknji u zemljanim tonovima koje će odlično funkcionirati s topovima usklađenih nijansi i materijala. Dašak strogosti unijet će maslinasto zelena kožna jakna, koja djeluje vojnički i vrlo moćno, ali istovremeno miješa senzualnost s dozom luksuza. 

Kolekcija obiluje kratkim hlačicama u tonovima devine dlake sa zanimljivo krojenim prednjim rubom koje bi vam mogle odlično poslužiti u poslovnim prilikama u kojima se želite istaknuti iz mase. Za potpuni dojam tu je predivna ženstvena bluza sa sitnim zelenim svjetlucavim česticama i lepršavi perforirani topovi i suknje u bijeloj i bež nijansi. Cijeli će outfit zaokružiti odlične jakne u kraćim ili duljim verzijama, s printom ili u toploj karamel boji.

Komad na kojem ćete se zaustaviti i zadivljeno ga promatrati nesumnjivo šareni krzneni kaputić s akcentima u toplo narančastoj u kojoj ćete prepoznati grafički motiv u obliku slova "F". Apsolutni pobjednik kolekcije!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više