Search

Dašak proljeća u kapsulnoj kolekciji kuće Dolce & Gabbana

Dašak proljeća u kapsulnoj kolekciji kuće Dolce & Gabbana

Proljetno raspoloženje


Image: Buro247.ru

Talijanska modna kuća Dolce & Gabbana, koja svoje obožavatelje vrlo rijetko počasti svojim kapsulnim kolekcijama, ovog je puta za Net-a-Porter napravila iznimku koja nas je iskreno razveselila

Modni se dvojac ovog puta nije previše udaljio od rodne Italije pa su inspiraciju za proljetnu kolekciju pronašli upravo na osunčanom Mediteranu. Osam ekskluzivnih komada ukrašeno je upadljivim cvjetnim uzorkom i skrivenom čipkom, nezaobilazni element Domenica Dolcea i Stefana Gabbane. Dizajneri su odavno u svoju estetiku ugradili motiv sunca i južnih krajeva, koji prelaze granice Italije. Najsvježiji dokaz tome je posljednja proljetno-ljetna kampanja u kojoj osjećamo snažne utjecaje Španjolske.

Svakako valja uzeti u obzir da se romantična floralna estetika interpretira na različite načine u različitim podnebljima, no s jednakim oduševljenjem. Temperamentne žene s juga u ženstvenim haljinama i suknjama s cvjetnim printom savršeno se uklapaju u ležerni mediteranski pejzaž, dok će se one sa sjevera ovim upadljivim printom isticati u gomili prigušenih boja. Kolekcija će se naći u prodaji već 23. siječnja pa će ova kapsulna kolekcija ljubiteljicama dvojca Dolce & Gabbana iz snježnih krajeva hladnog sjevera donijeti radost proljeća već u veljači.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više