Search

Decker i Kutić potpisuju novu kampanju brenda Freywille

Decker i Kutić potpisuju novu kampanju brenda Freywille

S hrvatskim modelima u glavnim ulogama

Tekst: BURO.


Freywille kolekcija nakita posvećena Friedensreichu Hundertwasseru, kolekcija je koja nas raskošnim dizajnom i čarobnim motivima podsjeća zašto je ovaj nakit uistinu originalan, drugačiji i poseban. Kroz posvetu slavnom austrijskom umjetniku i njegovom osebujnom pogledu na svijet, u jedinstven spoj umjetnosti i modernog nakita utkane su filozofske poruke, osjećaji i životne vrijednosti.

U bajkovitoj kampanji je, simbolikom i kontekstom u koje su smješteni modeli, doslovno oživjela Hundertwasserova filozofija te njegova najdublja želja - život u neprekidnom suglasju s prirodom. Kreirane su tri različite priče koje prate tri seta nakita kroz koje, s osjećajem za stil i s ljubavlju prema detaljima, Freywille umjetnici spajaju Hundertwasserove tipične elemente s vlastitim interpretacijama u izvanredan dizajn.

Decker i Kutić potpisuju novu kampanju brenda Freywille (фото 1)

Set 10002 Nights stavlja u središte Hundertwasserova arhitektonska remek-djela realizirana u harmoniji s prirodom, a prepoznatljiv je po karakterističnim kupolastim tornjevima koji podsjećaju na orijentalne bajke. Set Spiral of life obilježava spirala koja se nikada ne vraća na početak te tako simbolizira razvoj, stvaranje i promjenu. Set Street Rivers inspiriran je Hundertwasserovim arhitektonskim manifestom i posvećivanjem organskoj arhitekturi vrijednoj čovjeka, u kojoj je individualno uređenje fasade, okvira i zida oko prozora pravo svakoga.

Decker i Kutić potpisuju novu kampanju brenda Freywille (фото 2)

Ovu odličnu kampanju potpisuju Petar Trbović kao autor koncepta, styling i set design, fotografiju Decker+Kutić, video Ratio d.o.o., šminku Saša Joković, dok je za kosu zaslužna Milena Maršić iz salona Glamour. Modeli su Nikolina Rak (Talia model), Karla Malnar i Eva Dudaš (Midikenn).

Leave a comment

više