Search

Decker+Kutić potpisuju novu Alduk Bridal kampanju

Decker+Kutić potpisuju novu Alduk Bridal kampanju

Svježa estetika


Nova, svježa i estetikom intrigantna modna kampanja za Alduk vjenčanice

Poznati modni dizajner i miljenik modnih krugova, Ivan Alduk, oduševljava kreativnošću i kvalitetom svakim svojim novim projektom, stoga nas ni ne čudi što je njegova linija vjenčanica doživjela ogroman uspjeh kod vjernih klijentica. Uz ready-to-wear liniju posljednje tri godine Ivan i njegov tim stvaraju posebnu liniju modernih vjenčanica. Unikatne, ručno šivane vjenčanice po mjerama klijentica temelj su Alduk Bridal kolekcije koja ovog puta donosi obilje mekanih, prozračnih tkanina i bogatih čipki u raznim tonovima.

Decker+Kutić potpisuju novu Alduk Bridal kampanju (фото 1)

Silueta s naglašenim uskim strukom i dalje je dio Ivanova dizajnerskog rukopisa, a ovog puta obavijena je satenskim trakama u zanimljivim bojama lavande, patlidžana, mjedi i breskve. Od jednostavnijih do jako raskošnih modela, nova kolekcija Alduk vjenčanica donosi za svakog ponešto, a posebno se ističe unikatni, ručno vezeni model sa šlepom dugim dva i pol metra.

Decker+Kutić potpisuju novu Alduk Bridal kampanju (фото 2)

U novoj kampanji za sezonu jesen/zima 2015/16. glavnu kreativnu ulogu preuzeli su priznati Decker+Kutić te donijeli jednu potpuno novu estetiku. Estetiku koja svojom mističnošću i besprijekornom ljepotom jednostavno osvaja. Prva je ovo suradnja ovog kreativnog trojca, a već se veselimo sljedećim projektima. "Suradnja s dvojcem Decker+Kutić jedna je od mojih osobnih želja s obzirom da iznimno cijenim njihovo znanje i iskustvo u modi koje prelazi granice Hrvatske. Neka nova energija i pristup stvaranju kampanja je ono što je najljepše u poslu modnog dizajnera jer se uvijek radi nešto novo, zanimljivo i "po prvi put". Pomicanje granica i postavljanje vlastitih pravila koja će netko drugi slijediti dio je mog poslovnog mota, a ovom kampanjom smo to još jednom i dokazali."

Decker+Kutić potpisuju novu Alduk Bridal kampanju (фото 3)

Suprotnost između tamnog i sjenama okupanog ambijenta i nježnih, bijelih vjenčanica je na najbolji mogući način prikazala ljepotu Alduk vjenčanica koje se mogu isprobati i naručiti u Alduk showroomu u samom centru Zagreba na adresi Palmotićeva 58, ali isključivo uz prethodnu najavu i rezervaciju termina.

Mlada Ivona Bevanda iz Talia Model agencije zaštitno je lice, Mihaela Dodić je zaslužna za make-up, a Tanja Kuštović iz Keune Akademije za frizuru. Tim je to koji neumorno stvara po šest ALDUK kampanja godišnje, što ih svakako stavlja u sam vrh hrvatske mode.

Decker+Kutić potpisuju novu Alduk Bridal kampanju (фото 4)

Decker+Kutić potpisuju novu Alduk Bridal kampanju (фото 5)

Decker+Kutić potpisuju novu Alduk Bridal kampanju (фото 6)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više