Search

Diana Viljevac ima jako chic proljetnu kolekciju

Diana Viljevac ima jako chic proljetnu kolekciju

Urednik: BURO.


Image: Karmen Poznić

„U ovo vrijeme svečane haljine su i dalje tražene, ali kreativnost iz mene je ovog puta izašla van u potpuno novom obliku; željela sam uz standardnu kolekciju svečanih i elegantnih haljina predstaviti i nosive modele za suvremene žene kojima nije dovoljan samo savršen izgled već traže i udobnost, originalnost i kvalitetu.“ - kazala je Diana Viljevac o svojoj novoj kolekciji. 

Diana Viljevac ima jako chic proljetnu kolekciju (фото 1)

U kolekciji prevladavaju prirodni materijali i bijele note s upečatljivim, ali dovoljno suptilnim detaljima koji će svaku košulju svrstati na tron modne scene, a dizajnerica je ponudila i opciju kombiniranja s elegantnim suknjama čistih, ravnih linija, ili kratkim hlačama koji će outfitu dati casual notu.

Uz nove modele košulja, okosnicu garderobe toplije sezone, izdvajaju se i nove linije haljina; lepršave, romantične i nježne, baš onakve kakvima bismo opisali našu idealnu godinu: „Haljine su i dalje jedan od najdražih komada svih žena jer su najjednostavniji modni odabir za sve prigode, ali u novoj kolekciji maknula sam eleganciju kao vodilju i prepustila se šarmu, originalnosti i jednostavnosti lagane ljetne haljine od prirodnih materijala kao što je svila, viskoza, pamuk i lan. 

Diana Viljevac ima jako chic proljetnu kolekciju (фото 2)


Dizajnerica tako podsjeća da uz nove neodoljive modele za sezonu proljeće/ljeto 2021. modni dodaci u neutralnim i pastelnim bojama izgledaju još bolje te svoj savršen outfit možete interpretirati na tisuću načina.

Kolekcija je dostupna na adresi Dežmanova 4, i na web shopu www.dianaviljevac.com 


Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više