Search

Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen

Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen

Tekst: BURO.


Nova kolekcija Diane Viljevac otvorila se široj publici i ponudila klasične, bezvremenske komade poput sakoa koji se slažu sa svim modnim kombinacijama, ali i elegantnijih verzija koji će idealno upotpuniti elegantan dizajn kojeg ni u ovoj kolekciji ne manjka. Ljubiteljice mode koja ljepotom prati kvalitetu primijetiti će elemente koji su prepoznatljivi u dizajnu Diane Viljevac, poput haljina koje prate liniju tijela i ističu figuru na decentan način, i nove, odvažne siluete uz pomno odabrane materijale kako bi se klasika i novosti iz svijeta glamura spojile u jedinstven dizajn.

Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 1)
Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 2)
Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 3)

Dizajnerica ističe kako je ponosna na cijelu kolekciju i to ne samo zbog krajnjeg rezultata, već kompletnog kreativnog procesa u kojemu je uspjela postići sve što je željela: „Otkada sam otvorila dućan u Dežmanovoj 4, osim ugodnog iskustva i lijepih haljina, poželjela sam svojim klijenticama ponuditi mogućnost da u samo jednoj posjeti izaberu kompletan outfit. Nakon višemjesečnog stvaranja i vrlo turbulentnog i radnog ljeta inspiraciju sam pronašla upravo u znatiželji žena koje i klasične komade nose na svoj način i tako im daju personalizirani duh.“

Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 4)

Rezultati višemjesečnog stvaranja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, posebno nakon povratka hit kaputa koji su i prošle godine zavladali našom modnom scenom, a ovoga puta dostupni su u novom dizajnu ali i novim bojama koje se slažu s ostatkom kolekcije.

Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 5)
Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 6)

Kako na novim modelima prevladavaju prave jesenske i zimske boje i hladniji tonovi, dizajnerica nije nimalo dvojila oko razbijanja monotonije kroz nešto izazovnije modele: „Svaka kolekcija je priča za sebe i uvijek je potrebna prilagodba mjestu i vremenu u kojem živimo, publici koja nas prati i dizajnu koji je trenutno tražen. Uvijek volim ponuditi svoje viđenje mode za nadolazeću sezonu, prilagođavajući se kroz boje i materijale, ali nudeći suprotnost u dizajnu i krojevima. I u ovoj kolekciji predstavljene su mini haljine jer ne vidim razlog da se iste ne nose i u hladnoj sezoni, posebno ako ih pametno kombiniramo i dodatno ukrasimo novom linijom remenja koja još elegantnije naglašava liniju ali i jednobojnu odjeću.“

Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 7)
Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 8)
Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 9)

Asimetrija koja je izuzetno tražena u kolekcijama popularne dizajnerice nije izostavljena niti ovaj put, ali vidi se na elegantnijim, večernjim modelima koji zahtijevaju dodatne detalje kako bi se izdvojili i postali savršeni za posebne svečanosti i važne prigode. Isti su obogaćeni decentnim sjajem koji privlači minimalističke detalje i nakit, pri čemu fokus i dalje ostaje na neponovljivom dizajnu i osobi koja ga nosi.

Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 10)

Uz modele za posebne prigode stižu nam i nosivi kombinezoni, ali i novi modeli suknji koji čvrstoćom materijala dopuštaju savršen izgled svakom kroju tijela.

Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 11)
Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 12)

Modeli s dozom tradicionalnog, bezvremenskog chic-a idealnih za nadolazeću sezonu i dalje se rade prema želji kupaca: „Svi komadi iz nove kolekcije uvijek se mogu prilagođavati svakom kroju tijela uz izradu po mjeri, a klijenticama je na raspolaganju i paleta različitih boja i materijala u kojima se modeli mogu izraditi. S nestrpljenjem očekujem najnovije reakcije na kolekciju u kojoj se može pronaći svaka maturantica, mladenka, kuma ili poslovna žena jer sve što im je potrebno za savršen look mogu pronaći u Dežmanovoj 4 i na stranici www.dianaviljevac.com .

Diana Viljevac obećava glamuroznu jesen (фото 13)

Foto: Karmen Poznić

Model: Pavla P. ( Talia models)

Make up: Matea Beranek

Frizura: Lidija Štokić ( Hairvetica)

Uz novu kolekciju prepunu iznenađenja, i artikli iz prošlih kolekcija dostupni su na web shopu i u dućanu u centru Zagreba, uz prigodne popuste od 20% povodom Black Friday-a, koji traju do 28.11.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više