Search

Divna jesenska kolekcija brenda A'marie

Divna jesenska kolekcija brenda A'marie

Što nam je za ovu sezonu pripremila Anamarija Brkić?

Image: Maja Kljaić

Poznata hrvatska dizajnerica predstavila kampanju za jesen/zimu 2014./2015.

Dizajnerica Anamarija Brkić u svojoj novoj kolekciji za jesen 2014. spaja sve ono što njezin dizajn čini prepoznatljivim s inovativnim rješenjima koja su istovremeno glamurozna i svakodnevno nosiva. U novoj modnoj priči brenda A'marie naglasak je na ključnim odjevnim komadima za jesen i zimu, a u svakom od njih dizajnerica promišljeno koristi detalje zbog kojih se izdvajaju iz mase, prateći svjetske trendove u dizajnu.

amarie

Jedan od glavnih takvih detalja koji se i nameće kao ultimativni ove sezone je šišana novozelandska vuna, ručno rađena poput mini tapiserije, koja se provlači kao džep na prepoznatljivom kroju jakne, ali i implementira u pismo torbe - originalne modne dodatke koji su drugačiji, upečatljivi i rijedak primjerak na našem tržištu. Kao inspirativan motiv poslužila je upravo sama jesen, tj. motiv lišća koji se osim u slučaju vune provlači i kroz druge osnovne modele u novoj kolekciji - u slučaju boja i uzoraka.

amarie

Uz kapute i pelerine s naglašenim kragnama koje se mogu nositi visoko ili se pak spustiti ili vezivati kako bi se ostvario još elegantniji dojam, Anamarija Brkić ove sezone posebice se posvetila i pletivu. Predimenzionirano pletivo već je postalo nezaobilazno u vrijeme hladnijih sezona, a A'marie donosi one u neutralnim bojama upotpunjene rubom od tila ili sa zanimljivo riješenim rukavima, unoseći jednu dozu romantike koja je poželjna u osobnom stilu svake žene.

amarie

Također, posebnost ove kolekcije je u tome što je većina izrađena od materijala koji imaju dva lica te su šivani tako da mogu biti nosivi s obje strane što još jednom pokazuje koliko je ovoj hrvatskoj dizajnerici važno da pruži multifunkcionalnost svojim kupcima. Upečatljivi noviteti su i modeli od vune sa sjajnim premazom u slučaju jakni i 'sweatshirta' uz koje će opuštene odjevne kombinacije izgledati posebno zahvaljujući sjaju. Od ostalih detalja zanimljivo je promatrati kako su korišteni ručno pleteni vuneni ovratnici, pasice te svileno mrežasti rubovi na renderima.

amarie

Anamarija Brkić nadovezuje sa na svoje prethodne kolekcije s bazičnim odjevnim komadima kao što su tunike, potkošulje i majice od micromodala s resama te kombinacije s velikim džepovima od alcantare ili buklea. Dizajnerica također ne zaboravlja na važnost 'pencil' suknji koje su postale obvezne u ormaru svake žene te ih ovaj put donosi u crnoj, sivoj i plavoj boji, a ponavlja i svoje iznimno poželjne hlače/kombinezone koje je ovaj put upotpunila sa širokim manžetama, kreirajući nešto poslovniji model, idealan za jesensku sezonu.

amarie

Brend A'marie svojom novom kolekcijom još jednom šalje poruku ženama kako ne trebaju raditi kompromis s udobnošću kada se radi o modi i kako svoju ženstvenost mogu izraziti upravo pokretima koje oni dopuštaju te brojnim odjevnim igrama koje dozvoljavaju. Anamarija Brkić besprijekorno uspijeva objediniti bezvremensku klasiku i moćne modele, diskretno dodajući glamur u svaki svoj odjevni komad. Ljepota neopterećenosti i bezvremenskog 'chica' ono je čime brend A'marie osvaja i ovaj put.

amarie

Fotografije potpisuje Maja Kljajić, zaštitno lice kampanje je Claudia Antičević (Talia Model), za make-up je zaslužna Marijana Gluić, a kosu Mijo Majhen.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više