Traži

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila cruise kolekciju

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila cruise kolekciju

Zavodljivi ljetni komadi


Fotografija: Martina Škrobot

Cruise kolekcija Aleksandre Dojčinović i ove je godine oda ljetu i odmoru u svakom smislu, i bez obzira što je elegantna i chic, nosiva je u svim prilikama

Glavni lajtmotiv opet je fina čipka, koja je već postala dizajneričin zaštitni znak, no ovaj put ona nije trodimenzionalna i teška, već prozračna poput paučine, sa cvjetnim aplikacijama i točkicama, pri čemu potpunu prozirnost skrivaju bogati slojevi volana, plise, vez, kao i crni i bijeli bodiji nošeni ispod. Boje su nježne, ali ih ne manjka, kao ni cvjetnog uzorka koji je, doduše, jednostavan, ali svejedno dovoljno upečatljiv i dominantan. Gotovo da preuzima ulogu nakita, pa je takve haljine i kapute dizajnerica upotpunila tek minimalističkim nakitom Diamanti Per Tutti, koji se u Hrvatskoj prodaje isključivo u Lei Lou trgovinama. 

Iako se Lei Lou resort kolekcije stilski naslanjaju na one standardne, one su ipak u suštini puno razigranije i vedrije, u skladu s godišnjim dobom kojem su namijenjene. No, ovaj je put dizajnerica napravila još jedan korak više i kreacijama, uz pomoć spomenutih finih, prozirnih tkanina i pomno osmišljenih krojeva, dala moć transformacije i pretvorila ih u multifunkcionalne komade koji će u ormaru, uz odgovarajuću podstavu, potrajati do kasne jeseni. Potpuna neodoljivost postignuta je novim modelom mini torbica Nena, ali i prvim ljetnim cipelama s Lei Lou potpisom, ljupkim sandalama od kroko kože, čija niska potpetica i klasična izvedba omogućavaju besprijekornu eleganciju od jutra do večeri. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više