Search

Dizajnerska suradnja kojoj se veselimo

Dizajnerska suradnja kojoj se veselimo

LINK by Ogi i Zoran for Vešmašina

A.P.


Image: Decker + Kutić

Urbana mini kolekcija koja će obilježiti proljetnu sezonu

Nova dizajnerska suradnja concept storea Vešmašina razveselit će sve obožavatelje poznatog modnog brenda LINK by Ogi & Zoran. Poznati dizajneri za Vešmašinu su osmislili ekskluzivnu kapsulnu kolekciju koja je u prodaji već od ovoga tjedna. O novoj suradnji Andrea Ercegović je izjavila: "Izuzetno sam inspirirana ovom kolaboracijom i iznimno cijenim estetiku i rad Ogi i Zorana. Mislim da će žene obožavati ovu kolekciju prvenstveno zbog nosivosti, ali i elegantnog tona koji ima".

Link & Vešmašina

Multifunkcionalnost najfinijeg pamuka, svile i viskoze pretočena je u sedam neodoljivih odjevnih komada. Lagane tunike lako se iz dnevnog komada pretvaraju u otmjenu večernju kombinaciju, a mala crna haljina s ovom kolekcijom dobiva jednu sasvim novu dimenziju. "Ovdje govorimo o jednoj urbanoj mini kolekciji koja je prije svega nosiva i funkcionira u svim situacijama. Ovo je početak dugoročne suradnje koja nas jako veseli jer već pripremamo sljedeću priču s kojom ćemo počastiti našu publiku." izjavila je Ogi Antunac.

Vizualni identitet kolekciji udahnuli su Decker & Kutić uz prekrasnu glumicu Ivu Mihalić koja je zaštitno lice kampanje.

Link & Vešmašina

Link & Vešmašina

Link & Vešmašina

Link & Vešmašina

VešmašinaLink & Vešmašina

Related articles

Buro 24/7 Selection

više