Search

Dječja kolekcija Stelle McCartney inspirirana filmom \"Maleficent\"

Dječja kolekcija Stelle McCartney inspirirana filmom "Maleficent"

Lik Angeline Jolie nadahnuo dizajnericu na suradnju s Disneyem


Image: Buro247.ua

U buticima Stelle McCartney uskoro će se pojaviti dječja kolekcija Maleficent, inspirirana istoimenim Disneyevim filmom i Angelinom Jolie u glavnoj ulozi

Skori dolazak filma "Maleficent" u kina nestrpljivo se iščekuje s uzbuđenjem dok polako u medije stižu informacije o raznim suradnjama, među kojima je i nova M.A.C kolekcija make-upa, mnogi plakati i teaseri. Ni Stella McCartney nije mogla odoljeti posvemašnjem uzbuđenju te je u suradnji s Disneyem dizajnirala limitiranu dječju kolekciju čarobnih haljinica, kapa s rogovima, kratkih hlačica i tenisica.

"Oduvijek sam ljubitelj Disneyevih filmova i od djetinjstva ih gledam, uostalom kao i sva druga djeca", rekla je McCartney. "Kada me Angelina Jolie osobno pozvala na set filma, odmah sam se odazvala". Kolekcija se sastoji od bajkovite haljine za male princeze, sandale, T-shirta, tenisica i kratkih hlača. Mjesec dana prije premijere filma koja će se održati 30. svibnja, kolekcija će se pojaviti u buticima Stella McCartney, Disneyevim dućanima i još nekim trgovinama dječje odjeće.

Stella McCartney x Disney

Related articles

Buro 24/7 Selection

više