Search

Dobrotvorna kapsulna kolekcija s potpisom Valentina

Dobrotvorna kapsulna kolekcija s potpisom Valentina

Humanitarna akcija


Image: buro247.com.au

U suradnji s dobrotvornom organizacijom Cash & Rocket, kuća Valentino lansirala je limitiranu kolekciju humanitarnog tipa, koja će biti dostupna isključivo preko internetske stranice STYLEBOP.com. Valentino kolekcija uključuje atraktivne ready-to-wear odjevne komade, cipele i modne dodatke

Dvadeset posto prihoda od prodaje ove kolekcije bit će donirano trima odabranim Cash & Rocket dobrotvornim udrugama, usmjerenim na pružanje pomoći ženama i djeci u nepovoljnom položaju diljem Afrike: Shine on Sierra Leone, OrphanAid i Sumbandila.

Dobrotvorna organizacija Cash & Rocket djeluje tako da koristi moć luksuznih brendova kako bi podigla svijest javnosti o problemima s kojima se susreće i prikupila novac za globalne svrhe. Za ovu prigodu osmišljena su dva nova modela cipela: Valentino crne salonke sa zakovicama i kožne tenisice u vojnički zelenoj boji. 

Lansiranje kapsulne kolekcije podudara se s godišnjom Cash & Rocket povorkom automobila, koja se održava već treću godinu zaredom, a na kojoj se svake godine prikupljaju sredstva za pomoć ljudima u Africi. Povorka ove godine započinje u Londonu, sa stajalištima u Parizu, Milanu i Lyonu, a završava u Cannesu neposredno prije početka gradskog filmskog festivala. Ove godine u povorci će prisustvovati Valentinova kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica STYLEBOP.com-a, Leila Yavari, Arizona Muse, Elena Perminova, Anna Cleveland, kao i sedamdesetak drugih utjecajnih žena koje imaju značajnu ulogu u filmskoj industriji, umjetnosti i glazbi.

Dobrotvorna kapsulna kolekcija s potpisom Valentina (фото 1)

Dobrotvorna kapsulna kolekcija s potpisom Valentina (фото 2)

Grazia Chiuri, kreativna direktorica kuće Valentino nije ostala ravnodušna. "Toliko sam ponosna što podržavam Cash & Rocket već treću godinu zaredom, pomažem u prikupljanju sredstava za djecu i žene kojima je potrebna naša pomoć. Kao majka i žena čvrsto vjerujem da je neophodno pomoći svim ženama i dati im jednake mogućnosti za život", izjavila je.

Valentino Cash & Rocket kolekcija ekskluzivno će biti dostupna na STYLEBOP.com internetskoj stranici od 14. svibnja.

Dobrotvorna kapsulna kolekcija s potpisom Valentina (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više