Search

Dolce & Gabbana oduševili okupljene na reviji u Milanu

Dolce & Gabbana oduševili okupljene na reviji u Milanu

Tjedan mode u Milanu


Image: Imaxtree

Talijanski dvojac Dolce & Gabbana još su jednom oduševili sve okupljene na jučerašnjoj reviji u Milanu

Njihove megalomanske kolekcije uvijek oduševe svoje obožavatelje, a tako je bilo i s ovom kolekcijom za proljeće/ljeto 2017. koju su prikazali jučer u Milanu. Pistom je "prošetao" čak 91 outfit, a sve su se djevojke presvukle i za defile i to u majice s Dolce & Gabbana logom čime su nam dizajneri poručili da se i njihov merch vraća na velika vrata.

I ova kolekcija, bila je inspirirana Italijom što je bilo vidljivo u obliku doslovnih detalja poput printa pizze, tjestenine, talijanskih zastava, kršćanskih motiva i slično. Uz to, njihove moderne princeze ponovno su nosile krune ukrašene dragim kamenjem, sunčane naočale s floralnim motivima i ruže u kosi. Kolorit je također bio baziran na crvenoj, zlatnoj i crnoj kako to već biva u njihovim kolekcijama, a bilo je i momenata plave, zelene, žute i ružičaste. Sve je to nekako standardno u kolekcijama koje Dolce & Gabbana iz sezone u sezonu prikazuju u Milanu, a s obzirom na popularnost koju uživaju, čini se da neće uskoro prestati raditi ovakve kolekcije.

Detalji od veza preko resa do sitnih perla, kao i teksture, koje su posebno zanimljive kod kontrastiranja nježnih tkanina poput svile i grubog trapera ili pak jute, bili su standardno sjajni. No, ni to nije ništa novo u kolekcijama ovog talijanskog dvojca. Jedini detalj koji se može nazvati novošću su jedna polo majica, kratki dres i spomenute majice s D&G logom. Njima su nam Domenico i Stefano htjeli poručiti kako ipak prate trendove i spremni su ih suptilno ugraditi u svoje kolekcije, no samo ako ne moraju mijenjati pravila svoje igre.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više