Search

Dolce&Gabbana predstavili kolekciju visoke mode u Japanu

Kolekcija inspirirana trešnjinim cvatom


Image: Instagram

Dolce&Gabbana su proteklog vikenda u Tokiju prikazali još jednu bajkovitu kolekciju visoke mode inspiriranu trešnjinim cvatom

Njihova kolekcija visoke mode po prvi put je prikazana u Tokiju i to u vrijeme cvata trešanja koje su talijanski dvojac inspirirale za najnoviju kolekciju. Revija je održana u Nacionalnom muzeju u Tokiju uz romantičnu scenografiju prepunu stabala trešnje u punom cvatu. Ružičasti i bijeli cvjetovi protezali su i na 95 odjevnih kombinacija za žene i muškarce koje su prikazane na pisti i definitivno su obilježili ovu novu kolekciju. 

Na reviju su stigli i brojni poznati među kojima su Kelly England koja se naziva najmoćnijom ženom kineske mode, zatim Anna dello Russo koja je kao urednica japanskog Voguea radila u kreativnom timu revije, a tu su bili i Stephen Hung, Deborah Hung, Eriko Yagi i drugi.

Kao i obično, Dolce&Gabbana drže do ekskluzivnosti pa ni ovaj put nisu slali fotografije s revije medijima, pa smo kratki uvid u ono što se događalo iza i na sceni dobili kroz fotografije s Instagrama. U galeriji pogledajte nekoliko odjevnih kombinacija s revije, a u videu saznajte kako su tekle pripreme za ovaj spektakl. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više