Search

Dva dizajnera ipak pristala odjenuti Melaniju Trump za inauguraciju

Dva dizajnera ipak pristala odjenuti Melaniju Trump za inauguraciju

Prva dama će nositi Ralpha Laurena i Lagerfelda

Tekst: A.P.


Image: Getty/Guliver

Nikada u povijesti Amerike jedna prva dama nije imala toliko problema s odabirom svečane tolaete za inauguraciju kao što ima Melania Trump

Naravno ne govorimo o onim ženskim mukama kada ne možete odabrati između više ponuđenih opcija. Govorimo o činjenici da je većina dizajnera javno odbila kreirati haljinu za buduću prvu damu. O razlozima ne trebamo previše. Dobro su dokumentirani u tisućama tekstova koje mediji neumorno objavljuju. Pod paljbom negativnih komentara nedavno se našao Stefano Gabbana i to kada je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Melanije u Dolce&Gabbana haljini. Komentatori su ga nazvali izdajicom i licemjerom radi promicanja Melanije kao D&G žene.

Negativno mišljenje javnosti ne uznemirava Karla Lagerfelda i Ralpha Laurena čija su imena "isplivala" kao potencijalni spas za Melaniju. Lauren se čini kao logičan odabir s obzirom na to da se ipak radi o američkom dizajneru čije kreacije Melania privatno odijeva. Lagerfeld se spominje kao druga opcija iako još nije poznato hoće li kreacija biti vezana za njegov brand ili će je pridružiti Chanelu ili Fendiju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više