Search

Dvostruka doza stila: poznate sestre u novoj kampanji kuće Balmain

Dvostruka doza stila: poznate sestre u novoj kampanji kuće Balmain

Sestre Jenner, Hadid i Smalls u kampanji jesen/zima 2015.


Image: buro247.ru

Predstavljamo vam novu jesensko-zimsku kampanju kuće Balmain koja je ovog puta odlučila udvostručiti dozu stila i seksepila i to u obliku tri para poznatih sestara: Joan Smalls i sestra Erika, Gigi i Bella Hadid i superpopularne Kylie i Kendall Jenner...

Ovih je dana modna kuća Balmain javnosti predstavila prve fotografije nove kampanje u kojoj su kao zaštitna pozvali poznate sestre iz svijeta mode. Zasad smo dobili priliku vidjeti kako su se pred objektivom Marija Sorrentija snašle Kylie i Kendall Jenner, Joan i Erika Smalls, Gigi i Bella Hadid, a uskoro ćemo vidjeti u paru i braću Armanda i Fernanda Cabrala. 

Kreativni direktor kuće, Olivier Rousteing objasnio je ideju: "Ove sezone u kući Balmain inspirirani smo jednim vrlo kratkim, ali ključnim trenutkom koji se zbio na snimanju naše posljednje kampanje. Dok sam prošle jeseni svjedočio kako Mario ovjekovječuje poljubac, jednostavno me dirnula ta količina ljubavi oko mene. Stoga sam odlučio ponovno u središte pozornosti staviti ljepotu međuljudske intimne povezanosti, i zajedno sa svojim timom zaključio da je veličanje jedinstvene bezuvjetne ljubavi između braće i sestara prirodan nastavak na atmosferu iz prošle sezone."

Dvostruka doza stila: poznate sestre u novoj kampanji kuće Balmain (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više