Search

Efektna haljina za svaki dan? Može!

Efektna haljina za svaki dan? Može!

Hrvatska dizajnerica predstavila nove modele

Urednik: D.D.


Image: Karmen Oblak

U sebi svojstvenom stilu koji je obilježen ženstvenim kreacijama, hrvatska dizajnerica Diana Viljevac predstavlja novu kolekciju haljina idealnih za topliju sezonu, uz neizbježne modne dodatke u pastelnim tonovima.

Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 1)

U novoj kolekciji dizajnerica je obuhvatila najpopularnije klasične krojeve s upečatljivim detaljima te dodala nešto što je u prošlim kolekcijama bilo skriveno i pomalo zaboravljeno - uzorke. Iskorak u potpuno novom smjeru dizajnerica je najavila još početkom godine, pri otvaranju novog dućana u Dežmanovoj 4, obećavši tada godinu prepunu uzbuđenja i noviteta kao rezultat ostvarenja dugogodišnjeg sna.

Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 2)
Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 3)
Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 4)

Elegantni modeli koji ističu figuru, idealni za sve svečane prigode koje imamo u kalendaru, kreirani su kroz posebnu motivaciju i možda baš zato odišu posebnom energijom: "Prva polovica godine svima nama je obilježena neočekivanom situacijom i cijelo to razdoblje žudjela sam za optimizmom, neopipljivom snagom volje koja će umanjiti strah i neizvjesnost. Dizajniranje i maštanje o novoj kolekciji održalo je moje misli na pozitivnoj razini i rodila se ideja da stvorim kolekciju koja će na prvi pogled pružiti samo pozitivne osjećaje", izjavila je kreatorica.

Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 5)
Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 6)

Ova kolekcija nesumnjivo je najvedrija do sad; uz romantične uzorke i pastelne boje korišteni su većinom prirodni materijali koji pružaju lepršavost i udobnost, a krojevi koketiraju s hrabrim mini haljinama za vruće ljeto, klasičnim midi modelima te svečanim, dugim haljinama u kojima i u važnim prigodama možete provesti izgledajući savršeno i osjećati se udobno.

Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 7)
Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 8)

Za potpuni doživljaj ljeta birani su nježniji tonovi koji se slažu s već poznatim i voljenim minimalističkim torbama brenda, izrađenima od prave kože i s kožnim remenjem koji svakoj kombinaciji daju stylish završni touch.

Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 9)
Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 10)

Ipak, najveća čarolija dogodila se kod odabira uzoraka materijala koji su se savršeno stopili s elegantnim detaljima na svakoj haljini, od nezaobilaznih puf rukava, asimetričnih volana koji razbijaju monotoniju klasičnog kroja, haljina koje sramežljivo otkrivaju jedno rame i modela čiji svilenkasti sjaj pruža izgled neponovljive elegancije.

Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 11)
Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 12)

Kroz mješavinu nježnog i hrabrog, dizajnerica je poručila ono što sve žene vole čuti: "Moda govori bez riječi i zrcali sve ono što jesmo. Ova kolekcija odgovor je na nepredvidivost svega što nas okružuje i možda upozorava na prolaznost vremena. Ženama želim poručiti da probude romantičarku u sebi, razvesele je haljinom u najljepšim tonovima, predstave se svijetu onako kako žele i uživaju u budućnosti bez straha". Cijela kolekcija može se pogledati i isprobati u dućanu u Dežmanovoj 4 ili putem web shopa.

Efektna haljina za svaki dan? Može! (фото 13)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više