Search

ELFS-i inspirirani meksičkim sapunicama

ELFS-i inspirirani meksičkim sapunicama

Početak sezone obilježen

Image: Mateja Vrčković

Modni dvojac ELFS na zagrebačkom je Velesajmu jučer otvorio još jednu sezonu Fashion.hr-a

Inspirirani sapunicama prikazali su kolekciju od 40-ak lookova u kojoj će njihove obožavateljice nedvojbeno pronaći nešto za sebe. Da se dvojac inspirirao sapunicama otkriveno je već na samom početku, kad smo prije izlaska modela na pistu čuli naslovnu pjesmu prve hrvatske telenovele, "Ville Marije". Nakon toga je uslijedila prva serija lookova obilježena cvjetnim printom, tkaninama reljefnog, također cvjetnog uzorka i tilom. Dosljedni sebi, ELFSi nisu ulazili u eksperimentiranje bojama pa je tako uvjerljivo dominirala ružičasta, kao ni krojevima, pa smo još jednom mogli vidjeti njihove pripijene kratke haljine, ali i one dulje izrađene od laganijih materijala čiji su donji dijelovi lepršali oko nogu modela.


Nakon hrvatske sapunice nakratko su na pistu izveli pravu ELFS djevojku koja nosi 'crop' topove, suknje i već spomenute uske haljinice, a mobitel ne ispušta iz ruku, što su modeli demonstrirali selfijima na kraju piste. Osim toga, predstavili su i ELFS etui za tablet, kao i ljubičaste kožne torbe koje su se pojavile nekoliko puta kroz kolekciju, pomalo odskačući od čitavog koncepta. U ovoj se seriji pojavila još jedna referenca na sapunice u obliku majice s printom glumice iz meksičke telenovele "I bogati plaču", što je najavilo treću i posljednju seriju inspiriranu tim televizijskim žanrom.

Uz zvuk mariachi truba u trećoj i posljednoj seriji uveli su crvenu boju uz još cvjetnog printa i zbunjujućeg printa licitarskih srca, koja su se nekako našla u ovom 'meksičkom' dijelu kolekcije. Izlaskom na pistu s očitom muzom ove kolekcije, Ivom Jerković, ELFSi su zatvorili reviju, a ujedno i prvu večer Fashion.hr-a.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više