Search

ELFS-i predstavili novu kampanju inspiriranu sapunicama

ELFS-i predstavili novu kampanju inspiriranu sapunicama

Kampanja "Santa Balkana"

Image: Elfs

Povodom otvaranja svoje nove trgovine u Splitu, poznati domaći modni dvojac ELFS predstavio je originalnu kampanju za aktualnu kolekciju "Santa Balkana", inspiriranu meksičkim sapunicama koje su obilježile njihovo djetinjstvo

Zaštitno lice nove kolekcije je prelijepa glumica Doris Pinčić Rogoznica koja je itekako poznato lice svim domaćim ljubiteljima telenovela. Osim što trenutno glumi u televizijskoj seriji "Vatre ivanjske", pravo je osvježenje na malim ekranima i kao voditeljica jedne od najgledanijih televizijskih emisija "Tri, dva, jedan – kuhaj!"

ELFS-i predstavili novu kampanju inspiriranu sapunicama (фото 1)

"I ovom se kolekcijom referiramo na fenomene popularne kulture, a ovog puta to su televizijske dramske serije, poznatije kao telenovele ili sapunice. Naše djetinjstvo obilježili su klasici poput Sante Barbare, te niz južnoameričkih serija ("Divlja ruža", "I bogati plaču", "Marisol", "Esmeralda"...) Premda ga je kritika osporavala, ovaj televizijski format nesumnjivo je ostavio velik utjecaj na našu generaciju, popularizirajući pritom španjolski jezik. Taj naizgled predvidljiv koncept gdje se sve vrti oko zaljubljenog para u vrtlogu intriga predstavlja zapravo bajkovitu ideju života, jer dobro uvijek pobjeđuje, a posljednje epizode obavezno završavaju svadbama i happy endom. Takva optimistična vizija života svojstvena je i našem modnom rukopisu, jer svojim radom želimo uveseljavati ljude i svakodnevicu učiniti ljepšom",  kažu dizajneri.

"Veseli nas što smo imali priliku kampanju snimati na lokaciji prve hrvatske sapunice i to baš s Doris koja je utjelovila najpopularniji lik domaćih telenovela. Doris nas je oduševila, jer osim što je jedna od najljepših žena regije, pokazala se velikom profesionalkom. Jednostavna i puna pozitivne energije koju prenosi svojim zaraznim osmijehom. Užitak nam je bio raditi s ovako sjajnom ekipom te s ponosom predstavljamo novu kampanju", poručuju nam dizajneri.

ELFS-i predstavili novu kampanju inspiriranu sapunicama (фото 2)

U kampanji je prikazan presjek aktualne kolekcije, koja se sastoji od prepoznatljivih ELFS komada, nosivog, funkcionalnog i upečatljivog dizajna. Ovosezonska vizija ELFS djevojke seže od nježne romantičarke koja voli puderaste boje i cvjetne motive do vamp zavodnice koja bira retro eleganciju. Za slobodno vrijeme odijeva trenirku i "statement" majice koje se referiraju na popularne sapunice, dok za svečane prigode bira raskošne svečane haljine dostojne bilo kojeg crvenog tepiha. Sve je upotpunjenom nakitom, torbicama, sunčanim naočalama, maskicama za mobitele iz njihova ELFS asortimana.

"Splitska ELFS trgovina, koja će sljedeći tjedan napokon otvoriti svoja vrata svim poklonicima našeg brenda, nalazi se na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 6. Iznimno smo ponosni na taj korak jer dolazi kao rezultat rada, truda i konstantne nadogradnje našeg brenda", kažu dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

ELFS-i predstavili novu kampanju inspiriranu sapunicama (фото 3)

ELFS-i predstavili novu kampanju inspiriranu sapunicama (фото 4)

ELFS-i predstavili novu kampanju inspiriranu sapunicama (фото 5)

ELFS-i predstavili novu kampanju inspiriranu sapunicama (фото 6)

ELFS-i predstavili novu kampanju inspiriranu sapunicama (фото 7)

ELFS-i predstavili novu kampanju inspiriranu sapunicama (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više