Search

Elie Saab prikazao još jednu raskošnu kolekciju na Tjednu visoke mode u Parizu

Elie Saab prikazao još jednu raskošnu kolekciju na Tjednu visoke mode u Parizu

Završio je Tjedan visoke mode


Image: Imaxtree

Tjedan visoke mode završio je jučer, a tijekom posljednjeg dana su svoje nove kolekcije prikazala još neka velika dizajnerska imena među kojima je i Ellie Saab

Za razliku od brojnih drugih dizajnera koji su podložni trendovima, Elie Saab se uvijek drži svoje estetike, a tako je bilo i s ovom kolekcijom visoke mode za jesen 2017. Haljine su bile dominantan komad u cijeloj kolekciji i obilovale su za Saaba karakterističnim tkaninama kao što su razne svile, čipka, saten i baršun. Kad su detalji u pitanju bilo je puno šljokica, perlica, perja, zlatoveza, krzna u boji, te ručno oslikane svile. Inspiracija za ovu kolekciju za Saaba su bile bajke kao i princeze i kraljice s njihovih stranica. Zato su modeli jučer nosili i plašteve, krune, bilo je puno kraljevsko plave, smaragdno zelene i jarko crvene koje su posebno efektno izgledale u baršunu. Neke od tamnih haljina bile su izvezene i zlatnim pahuljicama koje su na svojim Instagram profilima tijekom cijelog dana dijelili fanovi serije "Game of Thrones" uz njihov slogan "Winter is coming."

Saab je definitivno postigao efekt koji je htio, prenio je priču baš onako raskošno kako ju je on zamislio i još jednom oduševio svoje obožavateljice. U galeriji pogledajte cijelu kolekciju: 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više