Search

Emilio Pucci, resort 2016.

Emilio Pucci, resort 2016.

"Pilot epizoda"


Image: buro247.ru

Stigla nam je nova cruise kolekcija koju je za kuću Emilio Pucci kreirao njezin novi kreativni direktor Massimo Giorgetti. Pogledajte njegove jarke i odvažne boje u neočekivanoj eklektici...

O promjenama na čelu kuće Pucci doznali smo još krajem ožujka, njegov dotadašnji kreativni direktor Peter Dundas vratio se u kuću Roberto Cavalli, a na njegovo mjesto u Pucciju sasvim neočekivano stigao je Massimo Giorgetti koji je iznenadio modni svijet. Osnivač kuće MSGM, koju prati status jarke i pomaknute estetike, zajedno sa svojom kolekcijom pokazao se kao zanimljiv odmak od dosadašnje suzdržane, ali raskošne estetike Petera Dundasa. Tako nam je Giorgetti servirao pregršt boja i printova, neobične siluete i neočekivane krojeve koje bismo mogli zamisliti na nekakvom liku iz crtanih filmova. I to apsolutno fantastično funkcionira. 

Brend Pucci zahvaljujući novom kreativnom direktoru postao je mlađi i znatno luđi, a nekadašnja senzualnost kakvom se vodio Dundas, potpuno je iščezla. Zamijenila ju je neka vedrina i ekscentrične proporcije koje su najljepše izvedene na predimenzioniranoj žuto-crnoj haljini na koju je aplicirana prozirna crna haljina s izvezenim trakicama u veselim žutim, plavim i tamno-zelenkastim tonovima. Ili na neobičnom kaputu od tisuću sitnih šarenih resica. Zapravo, teško je izdvojiti bilo koji komad kojeg se ne bi moglo u nekoj mjeri nazvati ekscentričnim. Pogledajte galeriju i prosudite sami.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više