Search

eNVy Room nas podsjeća na neka bezbrižnija vremena s novom kolekcijom vjenčanica

eNVy Room nas podsjeća na neka bezbrižnija vremena s novom kolekcijom vjenčanica

Urednik: A.P.


Ni u vremenima kada je svijet ustuknuo pred nekim novim barijerama i kada su ga nenadano ispreplela neka posve nova pravila, dvojac eNVy Room nije iz vida pustio okolnosti i potrebe žene za koju stvara. Dokaz tome je i nova kolekcija vjenčanih haljina koja propagira viziju cjenovno prihvatljive vjenčane mode te nudi široku lepezu krojeva za ukus svake buduće mladenke.

eNVy Room nas podsjeća na neka bezbrižnija vremena s novom kolekcijom vjenčanica (фото 1)
eNVy Room nas podsjeća na neka bezbrižnija vremena s novom kolekcijom vjenčanica (фото 2)

 

Stvoreni za beskrajno romantična, malena i intimna vjenčanja u krugu najbližih, vjenčane modele iz nove bridal kolekcije odlikuje udobnost, nosivost i jednostavnost, ali i prilagodljivost drugim svečanim prilikama. Uz pregršt raskošnih i voluminoznih vjenčanica urešenih delikatnim detaljima, atipični modeli poput kombinezona, odijela, kompleta te mini i midi vjenčanica jednostavnih linija, izrađeni od kvalitetnih ali netipičnih materijala te ukrašeni maštovitim detaljima oduvijek su bili dijelom bridal kolekcija popularnog dvojca, no ideja odmaka od klasike u novoj je kolekciji posebno akcentirana. Tako će, primjerice, kombinezon s pojasom predimenzionirane mašne njegovim skidanjem postati klasičan komad kao stvoren za neke buduće svečane prilike, baš poput svilene slip haljine, ovoga puta dužine do polovice lista, koja odavno slovi kao simbol ultimativne elegancije i dobrog stila. Svojom praktičnošću može se podičiti i maksi haljina senzualno otkrivenih leđa i naglašenih ramena izrađena od netipičnih bijelih ljuskica, kao i romantična midi haljina s prorezom, ogoljenim ramenima i puf rukavima koja, sasvim lako, može postati suputnik u romantičnim ljetnim šetnjama uz more ili pak glamurozni odabir za kakvu posebnu večeru. No, nosivosti i jednostavnosti unatoč, eNVy room niti ovoga puta nije zaboravio poseban začin svake svoje modne priče - eleganciju, bajkovitost i ženstvenost koja se beskompromisno isprepliće sa svakim šavom njihovih modnih bajki, nudeći ženama viziju ljepote i snage od koje ne smiju odustati niti u nepredvidljivim vremenima u kojima živimo.

 

eNVy Room nas podsjeća na neka bezbrižnija vremena s novom kolekcijom vjenčanica (фото 3)
eNVy Room nas podsjeća na neka bezbrižnija vremena s novom kolekcijom vjenčanica (фото 4)

 

Čudnovati Zeleni vir u srcu Gorskog kotara poslužio je kao savršena kulisa za najnoviju bridal kampanju poznatog dvojca koju su svojim objektivima snimili talentirani mladi fotografi Karla Jurić i Ive Trojanović. Kao da su zaogrnute posebnom dozom magije, stotine očaravajući nijansi zelene oaze čudesno su se ispreplele s kontrastnim bijelim tonovima i romantičnom eNVy room estetikom tvoreći sanjivu modnu bajku koja poziva na maštanje. Neodoljivoj ljepoti vizuala pridonijela je i predivna Nabilah Harron kao lice kampanje, a talentirana vizažistica potpisuje i make-up ove modne priče.

 

eNVy Room nas podsjeća na neka bezbrižnija vremena s novom kolekcijom vjenčanica (фото 5)
eNVy Room nas podsjeća na neka bezbrižnija vremena s novom kolekcijom vjenčanica (фото 6)

 

Svi modeli iz kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroomu uz prethodno rezerviran termin na 0992322939.

Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović

Model: Nabilah Harron

MUA: Nabilah Harron

Location: Zeleni vir (Gorski kotar)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više