Search

Envy Room predstavlja novu kampanju kojom dominiraju grafički elementi

Envy Room predstavlja novu kampanju kojom dominiraju grafički elementi

Nova kolekcija Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića


Image: Marko Grubišić

Retro estetika i ženstveni krojevi karakteriziraju kuću eNVy room, no svakom novom kolekcijom Vjeko Franetović i Nikica Ivančević dokazuju da iza tog izričaja stoji nešto više

eNVy room tako predstavlja novu kolekciju u kojoj rekonstruiraju svoje prepoznatljive krojeve haljina i postepeno unose sve veći broj gornjih odjevnih predmeta kao što su jakne i kaputi sa zanimljivim dizajnerskim rješenjima i detaljima. Ove sezone predstavljaju svoju verziju popularnih hoodica u bojama kao što su neonsko žuta i narančasta. Taj je bazični sportski komad, obogaćen čipkom i volanima, bio je ključni element koji je nadahnuo stilisticu Leu Krpan da vješto ukomponira damske retro chic komade s pomalo dječačkim stilom.

Igra crne i bijele nije izostala ni u ovoj kolekciji, ali je osvježena dekonstrukcijom, kosim rezovima i dijagonalama. Akromatski grafizam crno-bijelih pruga efektno se spaja s čipkom, a pomalo futurističku notu kolekciji daju haljine i suknje metaliziranog sjaja te pamučne majice sa srebrnim printom. Tu su i kombinezoni, suknje zvonolikog i tulipan kroja, lagane pamučne košulje s volanima, hlače mrkva kroja, kimona od večernjih i dnevnih materijala te torbice izrađene od srebrene i crne lakirane kože. Haljine su uglavnom izrađene od tila koji ili od materijala koji su svojstveni sportskoj opremi kao što je mreža od neoprena i scuba.

Kampanju potpisuje fotograf Marko Grubišić, a zaštitno lice je Leonarda Zeba iz agencije Talia. Šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za kosu odgovorna Draška Topić. Šeširi su djelo poznatih starih zagrebačkih obrtnika Cahun.

Envy Room predstavlja novu kampanju kojom dominiraju grafički elementi (фото 1)

Envy Room predstavlja novu kampanju kojom dominiraju grafički elementi (фото 2)

Envy Room predstavlja novu kampanju kojom dominiraju grafički elementi (фото 3)

Envy Room predstavlja novu kampanju kojom dominiraju grafički elementi (фото 4)

Envy Room predstavlja novu kampanju kojom dominiraju grafički elementi (фото 5)

Envy Room predstavlja novu kampanju kojom dominiraju grafički elementi (фото 6)

Envy Room predstavlja novu kampanju kojom dominiraju grafički elementi (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više