Search

eNVy Room predstavlja novu kampanju nastalu u Rijeci

eNVy Room predstavlja novu kampanju nastalu u Rijeci

Nova zanimljiva kolekcija

Urednik: E.G.


Image: Marko Grubišić

Dizajnerski dvojac na odličan je način odlučio povezati elemente podmorja u svojoj nedavno predstavljenoj kolekciji i novu kampanju snimiti u "Gradu koji teče"

Iako izvorno najpoznatija kao lučki grad, Rijeka u svojim zakutcima krije i mnogo romantike i dozu mističnosti, koju su na svjetlo dana odlučili iznijeti eNVyroomovci. Ovih dana popularni dizajneri snimali su kampanju za svoju kolekciju za jesen/zimu 2017./2018., koja je pod pokroviteljstvom brenda Vichy predstavljena u njihovom showroomu krajem kolovoza. Odjeća koja u sebi spaja mnoge elemente, ženstvenost, gotiku i motive mora odlično se uklopila u stjenovit krajolik Kvarnerskog zaljeva i u pomalo sumorno industrijsko ozračje unijela duh romantike.

Novu eNVy kolekciju za jesen/zimu 2017./2018. čine 20 prêt-a-porter komada i pet vjenčanica. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević uvrstili su pregršt ideja iz različitih razdoblja mode, od viktorijanskog doba, školskih uniformi s početka prošlog stoljeća do sedamdesetih i blago burtonovsko crno-bijelog štiha. Naglasak kolekcije stavljen je na haljine i kombinezone, uz ponešto oversized kaputa, jakni, sweatshirtova, suknji i topova. Iznenađenje su i boje i morski motivi - iako je kolekcija izvorno crno-bijela, neki detalji su u zlatnoj, crvenoj, plavoj i srebrnoj boji. Istovremeno, haljine su uglavnom prozirne i bez podstave kako bi se naziralo retro donje rublje, samostojeće čarape i suspenzori. Sintagma Dark Romance odlično opisuje novu eNVy kolekciju, koja je već pronašla put do brojnih modnih poklonica.

eNVy Room predstavlja novu kampanju nastalu u Rijeci (фото 1)

Nova linija donosi i naglašen struk, suknje i kraće haljine retro zvonolikog kroja dužine do ispod koljena te duge haljine nabrane u struku koje lagano padaju uz tijelo. Hlače i kombinezoni su također dužine do pola lista a prisutni su i dizajnerima omiljeni volani, iako u znatno manjoj mjeri nego u prijašnjim radovima. Pojedini odjevni komadi inspirirani su muškim odijelom te odaju malo stroži dojam, a izradu odlikuje i bogatstvo korištenih materijala - od mekanog tila i svilenog satena do neoprena i viskoznog cadyja

eNVy Room predstavlja novu kampanju nastalu u Rijeci (фото 2)

eNVy Room predstavlja novu kampanju nastalu u Rijeci (фото 3)

eNVy Room predstavlja novu kampanju nastalu u Rijeci (фото 4)

eNVy Room predstavlja novu kampanju nastalu u Rijeci (фото 5)

eNVy Room predstavlja novu kampanju nastalu u Rijeci (фото 6)

eNVy Room predstavlja novu kampanju nastalu u Rijeci (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više