Search

Envy Room predstavlja novu kolekciju vjenčanica inspiriranu 90-ima

Envy Room predstavlja novu kolekciju vjenčanica inspiriranu 90-ima

Evo što je pripremio dizajnerski dvojac


Image: Marko Grubišić

Nakon niza atraktivnih lokacija i dalekih zemalja brend Envy Room predstavlja minimalističku crno-bijelu kampanju u kojoj je glavni fokus na odjeći i modelu

Nova kampanja za kolekciju vjenčanica koju je pripremio dizajnerski dvojac kojeg čine Vjeko Franetović i Nikica Ivančević inspirirana je erom devedesetih godina prošlog stoljeća kao i supermodelima koji su tada vladali svijetom mode. Zbog toga kampanju čine crno-bijele fotografije, a u ulozi zaštitnog lica našla se Vesna Parčina, model koji već niz godina nosi Envy Room revije i jedna je od najistaknutijih manekenki na našoj sceni. "Dok smo razmišljali o odabranoj inspiraciji, pa tako i o Cindy, Naomi, Christy itd., dobu kada su manekenke bile zanosne ljepotice i kada su se slavile obline i senzualnost, Vesna nam je odmah došla u misli kao zaštitno lice ove kampanje," kažu dečki iz Envy Rooma u priopćenju za medije.

Haljine koje vidimo u kolekciji jednostavnih su krojeva, ukrašene cvjetnim i točkastim aplikacijama, čipkom i mašnama, a osim njih u kolekciji se našao i jedan kaput za čiji je kroj dizajnere inspirirao strogi kroj muškog kaputa. Trendi momenti u kolekciji se javljaju u obliku slip haljine kao i kombinacije topa i suknje, a dizajneri su se poigrali u multifunkcionalnim odjevnim predmetima pa u ovoj kolekciji predstavljaju i jednu tzv. 2 u 1 vjenčanicu koja se može transformirati. U nastavku pogledajte kampanju njihove nove kolekcije čije fotografije potpisuje Marko Grubiši. Za šminku se pobrinula Sanja Agić, a za kosu Draška Topić.

Envy Room predstavlja novu kolekciju vjenčanica inspiriranu 90-ima (фото 1)

Envy Room predstavlja novu kolekciju vjenčanica inspiriranu 90-ima (фото 2)

Envy Room predstavlja novu kolekciju vjenčanica inspiriranu 90-ima (фото 3)

Envy Room predstavlja novu kolekciju vjenčanica inspiriranu 90-ima (фото 4)

Envy Room predstavlja novu kolekciju vjenčanica inspiriranu 90-ima (фото 5)

Envy Room predstavlja novu kolekciju vjenčanica inspiriranu 90-ima (фото 6)

Envy Room predstavlja novu kolekciju vjenčanica inspiriranu 90-ima (фото 7)

Envy Room predstavlja novu kolekciju vjenčanica inspiriranu 90-ima (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više