Search

Erdem, proljeće/ljeto 2016.

Erdem, proljeće/ljeto 2016.

Romantika s kanadskim potpisom


Image: buro247.ru

S detaljima poput golih ramena i zvonolikih 3/4 rukava, dizajner je pomirio zavodnicu i kućanicu

Erdem Moralioglu odavno je poznat po svojem sjajnom dizajnu i stvaranju jedinstvenih kolekcija. Njegov romantičan i ženstven dizajn zavoljele su mnoge fashionistice diljem svijeta, što nas uopće ne čudi. Specifična veza s printovima uvijek nas ostavi bez daha, a njegove kolekcije istovremeno su razigrane i koketne. Erdem je uvijek orijentiran na lijepu ženu i s aktualnim trendovima se uopće ne zamara. Važno mu je da žena u njegovim haljinama izgleda luksuzno bez obzira na sve.

Show koji je Erdem predstavio na Londonskom tjednu mode poseban je iz više razloga. Prvi je taj što su modeli hodali po "podzemnoj željeznici" King's Cross stanice, što je ostavilo dojam pomalo mračne i mistične priče. Koja zapravo to i jest. Inspiraciju za kolekciju pronašao je u 1862. godini kada je Abraham Lincoln izglasao zakon da sve solerice i udovice dobiju svoju parcelu na Zapadu uz uvjet da će tamo živjeti barem pet godina. Ubrzo su te iste žene nastanile područje, ali su počele patiti od psihičkih bolesti.

Žene s prerije dizajner je zamislio u snažnim i ženstvenim cvjetnim haljinama do poda. Zamršeno konstruirane s visokim ovratnicima i vrpcama vraćaju nas u zbunjujuću priču iz davnina. Bez obzira na surovi život na selu, žena je uvijek htjela biti dotjerana. Gola ramena i zvonoliki 3/4 rukavi kao detalji pomiruju zavodnicu i kućanicu. Raskošni volani, cvjetni uzorci i uvijek glamurozni brokat bez sumnje osvijetlili su ovu, možemo reći, melankoličnu ideju.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više