Search

Etro, jesen/zima 2015.

Etro, jesen/zima 2015.

Neočekivana posveta filmu "Obitelj čudaka"


Image: Imaxtree

Etro je jedno od onih modnih imena koje obožavaju putnici jer svaka nit ove talijanske kuće prožeta je duhom slobode i lutanja. No, ovog puta Veronica Etro potražila je inspiraciju kod kuće; u uređenju interijera i iznenađujuće, u filmovima Wesa Andersona

Iako ove godine Oscar za režiju nije otišao u ruke Wesa Andersona čini se kako je slavni redatelj inspiracija brojnim dizajnerima koji sudjeluju na tekućim tjednima mode. Dizajneri kuća poput Lacoste, See by Chloé, a sada i Etro prepoznali su važnu ulogu Andersonove filmske estetike u svojim kolekcijama za jesen/zimu 2015. Konkretno film "Obitelj čudaka" i jedan od glavnih likova - Margot Tenenbaum kojeg je utjelovila Gwyneth Paltrow, bili su glavni oslonac dizajnerice Veronice Etro za novu kolekciju predstavljenoj na Tjednu mode u Milanu. "Željela sam pokazati ženu vrlo eklektičnog, i nevjerojatno ekscentričnog stila, ali još uvijek vrlo buržujski orijentiranu" opisala je novu 'Etro ženu' sama dizajnerica.

Iako je Etro uvijek vjeran svojem tradicionalnom boho chic stilu, svojom novom kolekcijom odana je počast živopisnom duhu sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Različiti uzorci te boje kojima uglavnom prevladavaju zlatni, smeđi, sivi te zagasiti tonovi jeseni bit će savršeno primjenjivi za nadolazeću sezonu krajem godine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više