Traži

Eva Herzigova predstavlja proljetnu Yamamay Basic kolekciju

Eva Herzigova predstavlja proljetnu Yamamay Basic kolekciju

#MyConfidentBeauty

Urednik: BURO.


Fotografija: PR

Poznati talijanski brend donjeg rublja Yamamay, ovog proljeća predstavlja novu Basic kolekciju uz naglasak na jedno od najvažnijih pitanja današnjice - svjesnost suvremenih žena. Pojam ženstvenosti kao svijest rađa se iz punog prihvaćanja sebe, vlastitog tijela i osobnosti, bez obzira na nedostatke, fokusirajući se na posebnost svake od nas kao individue i prihvaćanjem svojeg tijela. Kroz suradnju sa stvarnim ženama, slušajući njihove potrebe, Yamamay je razvio inovativnu Basic kolekciju i modele u kojima će se svaka žena osjećati maksimalno ugodno u svome tijelu i zračiti zadovoljstvom.

Ovaj inovativni brend donjeg rublja razumije potrebe stvarne žene i kroz kampanju "Yamamay is you" želi približiti iskrenu i intimnu priču o nesigurnostima i slabostima koje su stvarne žene podijelile s nama. Baš iz ovog razloga Yamamay je kroz Basic kolekciju predstavio modele donjeg rublja koji će biti podrška svakoj ženi kako bi se osjećala ugodno i ženstveno u svome tijelu. Yamamay nas potiče da prihvatimo svoju siluetu te nudi široku paletu proizvoda koji su nevjerojatno bogati inovativnim i učinkovitim elementima, promičući osjećaj ženstvenosti, ljepote i usklađenosti s vlastitim tijelom. 

Uz slogan #MyConfidentBeauty jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Eva Herzigova predstavila je Yamamay Basic kolekciju kojom želimo poslati poruku da ljepota nije stvar godina, nego samopouzdanje i ženstvenost. Eva Herzigova ambasadorica je nove kolekcije, a jedan od najpoznatijih svjetskih modela u svojoj je zrelijoj dobi i dalje je sinonim ženstvenosti, ljepote, diskretnog modernog šarma. Basic kolekcija pruža raspon modela u kojima će se svaka žena osjećati ugodno jer Yamamay nudi upravo onaj proizvod koji im je potreban da bi bile zadovoljne u svojem tijelu, zračile samopouzdanjem i naglasile svoju ženstvenost jer - Yamamay is you.

Napišite komentar

više