Search

Eva Herzigova predstavlja proljetnu Yamamay Basic kolekciju

Eva Herzigova predstavlja proljetnu Yamamay Basic kolekciju

#MyConfidentBeauty

Urednik: BURO.


Image: PR

Poznati talijanski brend donjeg rublja Yamamay, ovog proljeća predstavlja novu Basic kolekciju uz naglasak na jedno od najvažnijih pitanja današnjice - svjesnost suvremenih žena. Pojam ženstvenosti kao svijest rađa se iz punog prihvaćanja sebe, vlastitog tijela i osobnosti, bez obzira na nedostatke, fokusirajući se na posebnost svake od nas kao individue i prihvaćanjem svojeg tijela. Kroz suradnju sa stvarnim ženama, slušajući njihove potrebe, Yamamay je razvio inovativnu Basic kolekciju i modele u kojima će se svaka žena osjećati maksimalno ugodno u svome tijelu i zračiti zadovoljstvom.

Eva Herzigova predstavlja proljetnu Yamamay Basic kolekciju (фото 1)

Ovaj inovativni brend donjeg rublja razumije potrebe stvarne žene i kroz kampanju "Yamamay is you" želi približiti iskrenu i intimnu priču o nesigurnostima i slabostima koje su stvarne žene podijelile s nama. Baš iz ovog razloga Yamamay je kroz Basic kolekciju predstavio modele donjeg rublja koji će biti podrška svakoj ženi kako bi se osjećala ugodno i ženstveno u svome tijelu. Yamamay nas potiče da prihvatimo svoju siluetu te nudi široku paletu proizvoda koji su nevjerojatno bogati inovativnim i učinkovitim elementima, promičući osjećaj ženstvenosti, ljepote i usklađenosti s vlastitim tijelom. 

Uz slogan #MyConfidentBeauty jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Eva Herzigova predstavila je Yamamay Basic kolekciju kojom želimo poslati poruku da ljepota nije stvar godina, nego samopouzdanje i ženstvenost. Eva Herzigova ambasadorica je nove kolekcije, a jedan od najpoznatijih svjetskih modela u svojoj je zrelijoj dobi i dalje je sinonim ženstvenosti, ljepote, diskretnog modernog šarma. Basic kolekcija pruža raspon modela u kojima će se svaka žena osjećati ugodno jer Yamamay nudi upravo onaj proizvod koji im je potreban da bi bile zadovoljne u svojem tijelu, zračile samopouzdanjem i naglasile svoju ženstvenost jer - Yamamay is you.

Eva Herzigova predstavlja proljetnu Yamamay Basic kolekciju (фото 2)

Eva Herzigova predstavlja proljetnu Yamamay Basic kolekciju (фото 3)

Eva Herzigova predstavlja proljetnu Yamamay Basic kolekciju (фото 4)

Leave a comment

više