Search

Evo tko je sve nominiran za ovogodišnje CFDA nagrade

Evo tko je sve nominiran za ovogodišnje CFDA nagrade

Dodjela će biti održana 5. lipnja u New Yorku

Image: Buro247ru

Objavljena je lista nominiranih za 14. dodjelu CFDA nagrada koja će se održati 5. lipnja u New Yorku

Za dizajnera godine u kategoriji ženske odjeće nominirani su Raf Simons za Calvin Klein, Jack McCollough i Lazaro Hernandez za Proenzu Schouler, Marc Jacobs koji je prošle godine odnio pobjedu u ovoj kategoriji i sestre Olsen za The Row. Za dizajnera godine u kategoriji muške odjeće ponovno je nominiran Raf Simons za Calvin Klein, kao i Robert Geller, Thom Browne, Tim Coppens i Todd Snyder. Kad su pak modni dodaci u pitanju, nominirani su Stuart Vevers za Coach, Irene Neuwirth, Mansur Gavriel, Paul Andrew i ponovno sestre Olsen za The Row.

U kategoriji mladih zvijezda nominirani su Laura Vassar Brock za Brock Collection, Gabriela Hearst, Laura Kim i Fernando Garcia za Monse, Virgil Abloh za Off-White i Sander Lek za Sies Marjan. Nagrada za životno djelo i doprinos modnoj industriji bit će dodijeljena Ricku Owensu, dok će ona za ikonu stila biti dodijeljena Franci Sozzani.

Ovogodišnja dodjela neće proći ni bez Demne Gvasalije koji će biti nagrađen nagradom za najboljeg stranog dizajnera za svoj rad u Vetementsu i Balenciagi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više