Search

Fantastična ženska odijela s hrvatskim potpisom

Fantastična ženska odijela s hrvatskim potpisom

Kolekcija "222" brenda Mateyaneira

Urednik: A.P.


Image: Franjo Matković

Nakon kolekcije CUT koja je obilježena ženskim odijelima u crnoj boji MATEYANEIRA ponovo, u četvrtoj kolekciji po redu, stavlja fokus na odijela no, ovog puta u jakim bojama i dizajnom koji je prilagodljiv različitim stilovima i prigodama. Kroz svoj rad najviše potenciraju kvalitetu odijela rađenih po mjeri i vrsno majstorstvo u izradi, kombinirano sa suptilnom seksepilnošću krojeva. Modeli ove kolekcije su inspirirani stilom osamdesetih i dizajnericama najdražom ikonom tog perioda, princezom Dianom, odnosno njenim privatnim stilom koji je obilježen sakoima naglašenih ramena, setovima odijela koji slave ženstvenost, ali ujedno imaju i dozu neobaveznosti, te hlačama visokog struka. Kolekcija 222 sastoji se od modela u bijeloj i crnoj boji, preko akromatskih uzoraka do jakih nijansi upadljivih boja.

suit

"Ostavile smo dosta prostora za individualni pristup u stiliziranju modela, koji se na prvi pogled može učiniti jednostavnim, s minimalističkim pristupom, međutim mnogo je detalja koji se pojavljuju i koji je definiraju." kazale su dizajnerice te nadodale da je na editorijalu radio već uhodani team - fotografija Franjo Matković, kosa Mijo Majhen, makeup Dajana Pajkić, a zaštitno lice nove kampanje je predivna Laura Kvartuc iz agencije Midikenn.

Nakon nešto više od godinu dana koliko su zastupljene na modnoj sceni Hrvatske i regije, Mateja i Neira konačno otvaraju vrata svog studija i showrooma u ulici Primorska 14, u Zagrebu, gdje ćete moći pogledati sve modele iz dosadašnjih kolekcija.

suit

suit

suit

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više