Search

Fantastična Chanel cruise 2020/21 kolekcija je stigla!

Fantastična Chanel cruise 2020/21 kolekcija je stigla!

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Danas jer ekskluzivno predstavljena Chanel cruise kolekcija za iduću godinu. Priča iza nje je svakako zanimljiva jer je nastala u doba korone, tako da je sve što je bilo isplanirano unaprijed moralo promijeniti oblik.

"Na početku sam imala na umu capri, gdje se revija trebala održati, ali nije zbog pandemije i karantene“, kaže Virginie Viard, kreativna direktorica francuske modne kuće. "Zato smo se morali adaptirati na novonastalu situaciju - odlučili smo da koristiti materijale koje smo već imali na stanju, a kolekciju smo zamislili kao putovanje Mediteranom. Otok, miris eukaliptusa, ružičaste nijanse bugenvilije...". Dodajte tome opuštenost legendarnih glumica koje su 60-ih ljetovale na talijanskoj i francuskoj rivijeri.

Fantastična Chanel cruise 2020/21 kolekcija je stigla! (фото 1)

Ova kolekcija je napravljena za lagano putovanje bez puno stvari, zamišljena je za kad idete na put s "malim kovčegom na kotačiće ili cekerom", lagani komadi za kombiniranje, koji se mogu nositi na različite načine - dugačka suknja može se podići i postati haljina bez bretela,  jakna se preko dana nosi prebačena preko bikinija, a navečer u kombinaciji s trapericama. Možete je nositi i na golu kožu za maksimalan efekat. Evo nekoliko ideja iz same kampanje. Ostaje nam da sanjamo trenutak kada će putovanja biti moguća. Posebno ovakva kakva nam nudi Chanel.

Leave a comment

više