Search

Faretta je hrvatski model o kojoj svi pričaju

Faretta je hrvatski model o kojoj svi pričaju

Nova nada svjetskog modelinga


Image: buro247ru,
Elite Model Management,
Instagram LaFaretta

Nova nada hrvatskog modelinga zanimljivog imena Faretta, posljednjih je mjeseci počela osvajati svjetske modne prijestolnice

Ubrzo nakon što je postala novim licem zadarske agencije Colors Model Management uslijedili su i inozemni angažmani, među kojima su se našle revije najvećih svjetskih modnih kuća. U ožujku ove godine je u Parizu nosila reviju jesenske kolekcije kuće Givenchy, nakon čega je nosila i njihovu mušku, kao i couture kolekciju zbog čega bi mogla postati jednom od najnovijih muza Riccarda Tiscija. Najveći je uspjeh ostvarila na nedavno održanom Tjednu visoke mode u Parizu gdje je nosila revije Diora, Valentina, Versacea i Chanela. Osim toga, pojavila se i na spektakularnoj Fendi reviji na fontani Trevi u Rimu kojom je proslavljeno 90. godina postojanja tog brenda.

Faretta i Bella Hadid

Uz Colors Model Management koji je zastupa u Hrvatskoj, Farettu zastupaju i Elite Model i to u Parizu, Milanu, Londonu i Barcelonu, te The Society Management u New Yorku. Budući da je već u svojoj prvoj sezoni provedenoj u inozemstvu našla mjesto u tako prestižnim agencijama i šetala pistom uz bok Belle i Gigi Hadid, Kendall Jenner, Mariacarle Boscono, Natashe Poly, Irine Shayk i drugih velikih imena svjetskog modelinga, sezona proljetnih kolekcija koja nas čeka u rujnu, zasigurno će biti još i uspješnija.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više