Search

FKA twigs, Justin Bieber, Kendall Jenner u kampanji brenda Calvin Klein

FKA twigs, Justin Bieber, Kendall Jenner u kampanji brenda Calvin Klein

Zvjezdana postava


Image: buro247.ru

Ove je sezone brojne modne kuće zahvatila "zvjezdana manija" pa smo se u ulogama modela u reklamnim kampanjama vidjeli glumce, redatelje, glazbenike i druge javne ličnosti, a zasigurno najveći broj celebrityja u jednoj kampanji okupila je kuća Calvin Klein

Opsežna reklamna kampanja kuće Calvin Klein sa svojih nemalih 30 fotografija pomalo podsjeća na izdanje nekog tabloida, a ne na reklamnu kampanju. Tome dojmu pridonosi i činjenica da su glavne uloge pripale nekim od najvećih mladih zvijezda glazbene i modne industrije poput FKA twigs, Justina Biebera, Kendall Jenner, repera Fettyja Wapa, Kendricka Lamara, glumice Abbey Lee Kershaw pa sve do Saskije de Brauw, koji su svi u svom stilu dopunili marketinšku formulaciju "I _____ in #mycalvins" ove zvjezdane kampanje. Kendall, primjerice, "pozira" u Calvin Klein komadima, Fetty Wap "je zvijezda" u CK komadima, FKA twigs "diše" u svojim CK komadima, a svaka od preostalih zvijezda angažiranih u kampanji radi nešto svoje.

Osim brenda Calvin Klein u svojoj proljetno-ljetnoj kampanji pomoć zvijezda potražio je i Marc Jacobs, zaštitno lice kampanje Louis Vuitton bio je Jaden Smith, dok se u kampanji za Dior pojavio Oliver Sim iz The xx-a.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više