Search

Francisco Costa i Italo Zucchelli napuštaju kuću Calvin Klein

Francisco Costa i Italo Zucchelli napuštaju kuću Calvin Klein

Glasine su potvrđene!


Image: Imaxtree

Čini se da je modna kuća Calvin Klein najavom odlaska Coste i Zucchellija odlučila dodati ulje na vatru oko glasina kako bi Raf Simons mogao postati novi kreativni direktor

Nakon mjeseci nagađanja, kreativni direktori modne kuće Calvin Klein, Francisco Costa i Italo Zucchelli napuštaju tvrtku kao dio nove globalne relativne strategije koju planira razvijati. "Ova kreativna strategija označava početak drugog značajnog poglavlja u modnoj kući s dugačkom tradicijom" -  rekao je izvršni direktor Steve Shiffman u priopćenju. "Želio bih se zahvaliti Franciscu i Italu za njihovu nepokolebljivu predanost kući Calvin Klein i njihovih postignuća tijekom proteklog desetljeća. Oni su obojica uvelike pridonijeli rastu kuće kao globalnog lidera u modnoj industriji, i činili su to predano, fokusirano i kreativno." 

Šuška se da bi novo ime mogao biti Raf Simons koji je svoju ulogu kreativnog direktora u modnoj kući Dior napustio u listopadu 2015., a sudeći po njegovoj dosadašnjoj uspješnoj karijeri, posebice u modnoj kući Jil Sander, čini se kako to uopće ne bi bio loš potez za osvježenje brenda Calvin Klein. Raf Simons nije htio komentirati glasine, samo je promrmljao kako će uskoro uslijediti službeno priopćenje. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više